Окуляри віртуальної реальності Oculus Quest 2 128GB - AT1164358 - купити Віртуальна реальність - окуляри в Києві й Україні, доступні ціни на Окуляри віртуальної реальності Oculus Quest 2 128GB - AT1164358 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Окуляри віртуальної реальності Oculus Quest 2 128GB

Окуляри віртуальної реальності Oculus Quest 2 128GB - AT1164358

Код товару: AT1164358
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Джерело сигналу - ПК, автономно, тип лінз - лінза Френеля, вбудовані навушники - так, інтерфейс підключення до джерела сигналу - Wi-Fi, живлення - акумулятор, розміри - 191.5 x 102 x 142.5 мм

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Источник сигнала автономно, ПК
Тип линз линза Френеля
Угол обзора 100 °
Розміри 191.5 x 102 x 142.5 мм
Вага 503 г
Колір белый
Додатково 1832x1920 на глаз
Встроенные наушники да
Интерфейс подключения к источнику сигнала Wi-Fi
Пользовательский интерфейс беспроводной контроллер
Живлення аккумулятор
Штрихкод 815820022688
Виробник Oculus
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Опис
Придбати Окуляри віртуальної реальності Oculus Quest 2 128GB Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Oculus Quest 2
Пристрої від компанії Oculus
Це унікальні шоломи та окуляри, розроблені з урахуванням останніх тенденцій у технологіях та ергономіці. Американські розробники роблять все, щоб користувачі могли насолодитися VR-контентом без дротів за прийнятну ціну. Цього разу баланс доступної вартості та передових технологічних можливостей втілився у яскраву новинку – модель Oculus Quest 2!
Нова версія
На перший погляд оновлений VR-шолом схожий на свого популярного попередника. Але одного разу взявши до рук, користувач оцінить його невелику вагу та компактніші габарити. Тепер для зручної фіксації пристрою на голові передбачено регулювання жорсткого ремінця. Перехід зі сплячого режиму активний стан здійснюється одним рухом. Просто надягніть шолом на голову та оцініть моментальне занурення у VR-середовище! Жодних додаткових маніпуляцій, нудних очікувань та налаштувань!
Оновлення
Ще одним яскравим нововведенням став оновлений дисплей з роздільною здатністю 1832 х 1920 px на кожне око. РК-екран нового покоління забезпечує бездоганну передачу кольорів та зводить до мінімуму ефект «москітної сітки». Для всіх можливостей шолома обсяг оперативної пам'яті збільшено до 6 Gb. Потужним серцем пристрою став процесор нового покоління Snapdragon XR2, що підтримує підключення до мереж 5G.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані