Телефон PANASONIC KX-TCA185RU - AT011651 - купити Телефони бездротові в Києві й Україні, доступні ціни на Телефон PANASONIC KX-TCA185RU - AT011651 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Телефон PANASONIC KX-TCA185RU

Телефон PANASONIC KX-TCA185RU - AT011651

Код товару: AT011651
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип системний, Визначник номера (АВН) є, Кількість телефонних ліній 2, Дисплей так, Автододзвін є, Колір чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PANASONIC
Колір Чорний
Тип набора тоновый
Количество хранимых набранных номеров 20
Функции дисплея отображение даты/времени
Опис

Придбати Телефон PANASONIC KX-TCA185RU Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Якщо у Вашої компанії кілька філій, Ваші співробітники часто переміщаються по офісу, в Вашому офісі не завжди працює мобільний зв'язок, мікростільникові DECT телефони Panasonic - це те, що Вам потрібно! Відмінною особливістю нового покоління мікростільникових DECT-телефонів Panasonic є зниження рівня стороннього шуму. Функція шумозаглушення включається натисненням однієї клавіші і дозволяє зменшити навколишній шум, і чітко чути голос іншого абонента.

Системний телефон PANASONIC KX-TCA185RU- стандартна модель мікростільникового DECT-телефону. Особливості: кольоровий РК-дисплей 1, 8 дюймів, кирилиця на дисплеї, робота з АТС Panasonic серій KX-TDA / TDE / NCP / NS, широкосмуговий звук, програмовані кнопки, зручна навігація за функціями, функція шумозаглушення, підтримка функції Hand-Over, функції системного телефону, спікерфон (гучний зв'язок), вібродзвінок, підтримка функції оповіщення (DECT Paging), телефонна книга на 500 абонентів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані