USB флеш накопичувач Silicon Power 16GB Mobile X31 OTG USB 3.0 (SP016GBUF3X31V1K) - AT011678 - купити USB Flash в Києві й Україні, доступні ціни на USB флеш накопичувач Silicon Power 16GB Mobile X31 OTG USB 3.0 (SP016GBUF3X31V1K) - AT011678 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

USB флеш накопичувач Silicon Power 16GB Mobile X31 OTG USB 3.0 (SP016GBUF3X31V1K)

USB флеш накопичувач Silicon Power 16GB Mobile X31 OTG USB 3.0 (SP016GBUF3X31V1K) - AT011678

Код товару: AT011678
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Об'єм пам'яті 16 Gb, Інтерфейс USB 3.1/micro-USB, Тип Оригінальне оформлення, Високошвидкісні, З висувним USB, Матеріал корпусу метал+пластик, Колір чорний, Фізичні розміри 33 х 12.3 х 8.1 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Silicon Power
Інтерфейс USB 3.1/micro-USB
Тип Высокоскоростные, Оригинальное оформление, С выдвижным USB
Матеріал корпусу металл+пластик
Колір Чорний
Физические размеры 33 х 12.3 х 8.1 мм
Вага 3.3 г
Додатково OTG, влаго-, поворотный колпачек, Пыле-, ударопрочность
Опис

Придбати USB флеш накопичувач Silicon Power 16GB Mobile X31 OTG USB 3.0 (SP016GBUF3X31V1K) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

З високофункціональним інтерфейсом передачі даних USB 3.0, USB флеш накопичувач Silicon Power 16GB Mobile X31 OTG USB 3.0 (SP016GBUF3X31V1K) забезпечить поліпшену швидкість читання і запису для тих, хто шукає максимальної ефективності в роботі з інформацією. У поєднанні з простором цифровий пам'яті 16 ГБ, Mobile X31 зробить роботу з великими HD відео, аудіо файлами, фотографіями та великими обсягами документів швидкої і легкої і дозволить завжди мати їх під рукою. Користувачі пристроїв з системою Android можуть безкоштовно завантажити спеціально розроблене додаток SP File Explorer, що дозволяє легко управляти вашими даними і створювати запасні копій файлів, збережених на вашому мобільному телефоні або планшетному ПК. SP File Explorer відрізняється простим і доступним робочим оформленням, з яким ви зможете забути про затримки і лагах у відтворенні мультимедійних файлів і насолоджуватися можливістю зберігати свої щойно зняті фотографії і ділитися ними з вашими друзями.

USB флеш накопичувач Silicon Power 16GB Mobile X31 OTG USB 3.0 (SP016GBUF3X31V1K) </ strong.даст вашому мобільному пристрою додаткову ємність і дозволить більше не обмежуватися вбудованим накопичувачем. Тепер ви можете знімати нові фотографії, робити резервні копії ваших файлів, завантажувати і зберігати улюблену музику і фільми і не турбуватися про недостатній об"єм пам'яті, навіть якщо ваш телефон не підтримує використання зовнішньої карти пам'яті. Для забезпечення компактності пристрою і комфорту роботи, корпус Mobile X31 має зовнішній ковпачок, що повертається одним дотиком пальця на 360 °. Так, ковпачок ніколи не загубиться і буде надійно захищати коннектор USB від зовнішніх пошкоджень, коли він знаходиться не в робочому стані. Така розумна структура зробить роботу з цим накопичувачем зручною і приємною, одночасно захищаючи збережені дані.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані