Проектор Optoma HD29HLV - AT1174114 - купити Проектори в Києві й Україні, доступні ціни на Проектор Optoma HD29HLV - AT1174114 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Проектор Optoma HD29HLV
Проектор Optoma HD29HLV
Проектор Optoma HD29HLV
Проектор Optoma HD29HLV
Проектор Optoma HD29HLV
Проектор Optoma HD29HLV
Проектор Optoma HD29HLV

Проектор Optoma HD29HLV - AT1174114

Код товару: AT1174114
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - для домашнього кінотеатру, геймерський, типи проекції - фронтальна, зворотня, технологія - DLP, матриця - Full HD, роздільна здатність матриці - 1920 x 1080, яскравість - 4500 (ANSI lm), контрастність - 50 000: 1, підтримка форматів - 4:3, 16:9, підтримка 3D - так, порти і роз'єми - 1 x 3.5 мм, 2 x HDMI, 1 x RS232, 2 x VGA (D-Sub), 1 x 3.5 мм (audio in), 1 x USB (type A), колір - White

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Optoma
Роздільна здатність матриці 1920x1080
Минимальное проекционное расстояние 1 м
Тип геймерский, для домашнего кинотеатра
Технологія DLP
Яркость 4500 (ANSI lm)
Порти і роз'єми 2 x VGA (D-Sub)
Поддержка форматов 16:9, 4:3
Контрастность 50 000: 1
Колір White
Типы проекции обратная, фронтальная
Поддержка 3D да
Матрица Full HD
Максимальное проекционное расстояние 7.5 м
Минимальная диагональ изображения 0.78 м
Максимальная диагональ изображения 7.66 м
Горизонтальная 15.38 – 91.15 кГц
Вертикальная 50 - 85 Гц
Фокусное расстояние 16.9 – 21.6 мм
Мощность лампы 240 Вт
Строк служби 15000 економ режим), 4000 годин
Встроенный динамик да
Общая мощность звука 10 Вт (1 х 10 Вт)
Поддерживаемый стандарт видео NTSC, PAL, SECAM
Пульт управления да
Kensington Lock да
Ширина 316
Висота 108
Глибина 244
Вага 3.3 кг
Уровень шума 28 дБ
Опис
Придбати Проектор Optoma HD29HLV Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Світло на перегляді

Цей універсальний домашній розважальний проектор поєднує в собі високу яскравість і яскраві кольори для яскравого, реалістичного зображення в добре освітленому середовищі - ідеально підходить для перегляду телешоу, спортивних передач і фільмів або ігор з родиною чи друзями в будь-який час доби.

Full HD 1080p

Роздільна здатність 1080p дає чіткі та деталізовані зображення HD-контенту без зменшення масштабу чи стиснення; ідеально підходить для перегляду фільмів Blu-ray, HD-трансляції та відеоігор.

Сумісність з HDR

Здатність отримувати та відображати метадані HDR, HDR-сумісні проектори Optoma дозволяють бачити набагато більше деталей і текстур. Об’єкти виглядають більш солідними та живими, а додаткові деталі створюють більше відчуття глибини. Це як дивитися у вікно.

Дивовижний колір

Дивіться фільми, телешоу та грайте в ігри з приголомшливими кольорами в будь-якому середовищі. Проектори Optoma забезпечують надійну роботу, яка підходить для будь-якого вмісту та середовища. Наші домашні проектори здатні відтворювати колірну гаму Rec.709, міжнародний стандарт HDTV, який гарантує точне відтворення кінематографічного кольору саме так, як задумав режисер. Або більш насичені кольори для яскравого зображення, яке чудово підходить для ігор та анімаційних фільмів.

Повний 3D

Проектори Optoma можуть відображати справжній 3D-контент майже з будь-якого 3D-джерела, включаючи 3D-програвачі Blu-ray, 3D-мовлення та ігрові консолі останнього покоління.

Подвійні входи HDMI

Грайте в ігри, транслюйте відео та діліться фотографіями на великому екрані, не виходячи з дому. Завдяки подвійним входам HDMI ви можете легко підключитися до ігрової консолі, телеприставки, ноутбука, ПК, програвача Blu-ray або медіа-стримеру за допомогою одного кабелю. Ви навіть можете перетворити його на розумний проектор, підключивши ключ HDMI, як-от Google Chromecast™, Amazon Fire TV, Apple TV™ або Roku® stick.

Розширений ігровий режим

Розширений ігровий режим оптимізує ваш проектор для максимально и в полном объемеї контрастності та яскравих кольорів, щоб захопити кожну деталь. Це також зменшує затримку введення до мс для блискавичної швидкості відгуку.

Примітка. Якщо цей параметр увімкнено, деякі налаштування будуть вимкнені. Для отримання додаткової інформації зверніться до посібника користувача.

Режим гри

Ігровий режим оптимізує ваш проектор для максимально и в полном объемеї контрастності та яскравих кольорів, щоб захопити кожну деталь, залишаючи вам час зосередитися на виграші.

Вбудований динамік

Доповніть свій досвід домашніх розваг зручністю потужного вбудованого динаміка для виняткової якості звуку та простого налаштування без необхідності використання дорогих зовнішніх динаміків.

24 кадри в секунду (fps)

Більшість фільмів знімаються зі швидкістю 24 кадри в секунду (fps). Щоб зберегти чистоту оригінального зображення, проектори Optoma можуть приймати джерела високої чіткості зі швидкістю 24 кадри в секунду для відображення фільмів саме так, як задумав режисер.

USB-живлення

Використовуйте порт USB-A для живлення ключа HDMI, наприклад Google Chromecast.

Автоматичне відключення

Можуть бути випадки, коли проектор залишається працювати, коли він не використовується. Щоб допомогти заощадити енергію, функція «автоматичного вимкнення» автоматично вимикає проектор через встановлений період часу, якщо він не використовується

Швидке резюме

Ця функція дозволяє миттєво знову увімкнути проектор, якщо він випадково вимкнувся.

Бездротовий варіант

Миттєво транслюйте повний 1080p і 3D-контент із програвача Blu-ray™, телевізійної приставки, ігрової консолі чи аудіо-відео-ресивера на ваш проектор без проводів; усуває клопоти та додаткові витрати на встановлення довгих кабелів за допомогою WHD200 (продається окремо).

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані