Плівка для друку XEROX A4 Premium Never Tear (003R98092) - AT011759 - купити Папір та плівки в Києві й Україні, доступні ціни на Плівка для друку XEROX A4 Premium Never Tear (003R98092) - AT011759 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Плівка для друку XEROX A4 Premium Never Tear (003R98092)

Плівка для друку XEROX A4 Premium Never Tear (003R98092) - AT011759

Код товару: AT011759
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Формат A4, Покриття матова, Кількість аркушів 100 аркушів, Прозорість непрозора, Тип друку для лазерного друку, Особливість водостійка поверхня

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник XEROX
Формат А4
Плотность 258 г/м2
Покриття матова
Тип друку для лазерной печати
Прозорість непрозрачная
Особенность водостойкая поверхность
Толщина 195 мкм
Опис

Придбати Плівка для друку XEROX A4 Premium Never Tear (003R98092) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Плівка для друку

XEROX A4 Premium Never Tear (003R98092)



Непрозора біла плівка із спеціального поліестеру для кольорового лазерного друку - водостійка, стійка до олії та бруду (ідеальний матеріал для документів тривалого терміну служби, які часто передаються з рук в руки)


Зносостійкий матеріал стійкий до вологи, олій та бруду, пручається розриву, забруднення плямами.

Може застосовуватись на вулиці, не боїться перепадів температур.

Будь-яке забруднення легко витирається, залишаючи зображення неушкодженим.

Xerox Never Tear - незмінний, нервуючий глянсовий матеріал.


Прейскурант або меню в кафе, ресторані,виконані на такому матеріалі не потребують ламінації або захисної плівки, стійкі до бруду та можуть бути просто витерті від будь-якої плями без втрати яскравості зображення.

Правила користування та інструкції, графіки руху на транспорті – всі ці матеріали будуть служити довго і не зблякнуть, будучи виконані на матеріалі Never Tear.

Яскраві та барвисті постери для зовнішньої реклами, покажчики для внутрішніх приміщень – при будівництві, виробництві чи магазині.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані