Лазерний принтер Xerox B230 (Wi-Fi) (B230V_DNI) - AT1176173 - купити Лазерні принтери в Києві й Україні, доступні ціни на Лазерний принтер Xerox B230 (Wi-Fi) (B230V_DNI) - AT1176173 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Лазерний принтер Xerox B230 (Wi-Fi) (B230V_DNI)
Лазерний принтер Xerox B230 (Wi-Fi) (B230V_DNI)
Лазерний принтер Xerox B230 (Wi-Fi) (B230V_DNI)
Лазерний принтер Xerox B230 (Wi-Fi) (B230V_DNI)
Лазерний принтер Xerox B230 (Wi-Fi) (B230V_DNI)

Лазерний принтер Xerox B230 (Wi-Fi) (B230V_DNI) - AT1176173

Код товару: AT1176173
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Технологія друку - лазерна, монохромний, A4, 600 x 600, Друк моно - 34 ст/хв, Подача - 250 аркушів, Вивід - 150 аркушів, USB, Ethernet, Навантаження в місяць - 30000 стр, 9 кг

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник XEROX
Тип друку Монохромный
Максимальний формат друку А4
Час виходу першої сторінки 6.8 сек
Інтерфейси Ethernet, USB
Кількість лотків для подачі 1
Щільність паперу 60 - 200 г/м²
Частота процесора 500 МГц
Вага 9 кг
Тип дисплея монохромный
Колір белый
Технологія друку лазерна
Опис
Придбати Лазерний принтер Xerox B230 (Wi-Fi) (B230V_DNI) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Представляємо принтер Xerox B230 та багатофункціональний пристрій Xerox B225/B235

Ми в Xerox розуміємо потреби малого бізнесу та віддалених працівників. Робоче середовище стрімко змінюється – тепер нам потрібні універсальні пристрої, які відрізняються зручністю та продуктивністю. Зробіть простіше з принтером Xerox B230 та багатофункціональним пристроєм B225/B235. Завдяки неймовірно легкому встановленню принтери ідеально підходять для віддалених співробітників, а також малих та середніх підприємств. Ці компактні пристрої легко розмістити в невеликих організаціях з обмеженим простором. Вони гарантують простий, надійний та безпечний друк.

ШВИДКИЙ НАСТРОЮ КА. Без зайвих турбот

Завдяки програмному забезпеченню Xerox Smart Start, яке автоматизує процес установки, ви можете приступити до роботи без допомоги IT-фахівців. Просте підключення до Wi-Fi дозволить вам розпочати роботу за лічені хвилини.

ВАШ КРАЩИЙ БЕЗШУМНИЙ РОБОТНИК

Працюйте, ні на що не відволікаючись. Безшумні високоефективні принтери забезпечують якісне зображення та швидкість, що відповідає вашому ритму роботи. Скануйте, друкуйте та копіюйте, не перериваючи роботу.

ВИСОКА ШВИДКІСТЬ ДРУКУ

Відчуйте переваги мобільності з безпечним бездротовим друком. Вбудовані модулі підключення до Wi-Fi та функції Apple AirPrint™, засіб друку Mopria Print Service, засіб сканування Mopria Scan та Wi-Fi Direct спрощують друк із мобільних пристроїв, ноутбуків, планшетів, Chromebook та настільних ПК.

КЕРУВАННЯ В ОДНЕ СТОСУНОК

Час працює на вас з драйверами для друку Xerox Print Drivers і додатком для друку та сканування Xerox Print and Scan. Отримайте швидкий доступ до функцій принтера та попередніх налаштувань з ноутбука або настільного ПК – і все це в один дотик. Скануйте з легкістю завдяки функціям автоматичного вирівнювання, обрізання зображень та сканування чеків.

ЗРУЧНІСТЬ І простота и легкость. НАДІЙНІСТЬ І БЕЗПЕКА

Захистіть бізнес від кіберзагроз, що ускладнюються. Функції комплексного захисту регулюють доступ та охороняють конфіденційні дані та документи.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані