Fujitsu Документ-сканер A4 fi-8270 - AT1178600 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Fujitsu Документ-сканер A4 fi-8270 - AT1178600 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Fujitsu Документ-сканер A4 fi-8270
Fujitsu Документ-сканер A4 fi-8270
Fujitsu Документ-сканер A4 fi-8270
Fujitsu Документ-сканер A4 fi-8270
Fujitsu Документ-сканер A4 fi-8270

Fujitsu Документ-сканер A4 fi-8270 - AT1178600

Код товару: AT1178600
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Fujitsu fi-8270 є еволюцією провідних на ринку сканерів зображень і задає новий стандарт сканування для бізнесу, вирішуючи сьогоднішні завдання та забезпечуючи довгострокову стратегічну перевагу для організацій, що адаптуються до роботи в майбутньому. Fujitsu fi-8270, володіє революційною оптичною технологією та широким спектром нових інноваційних патентів, підтримує цифрову трансформацію з найкращою в галузі точністю та зручністю для користувача.

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Fujitsu
Вага 12.12 кг, 88 кг
Тип матриці CCD; CISx2
Ширина 500 мм
Висота 370 мм
Живлення от сети
Довжина 690 мм
Об`єм 0.1277 м3
Інтерфейси 10BASE-T; Ethernet 10/100/1000 Base T; USB; Ethernet 10/100 Base TX
Гарантія 12 місяців
Габарити 163 x 300 x 170 мм
Тип устройства документ-сканер
Формат А4; A6; A5
Потребляемая мощность 28 Вт
Формат файлов PDF; JPEG; TIFF; PDF/A; PNG; Word и Excel
Макс. область сканирования 216 x 355.6 мм
Автоподача оригиналов 100 ст
Тип сканирования TWAIN; ISIS
Технология сканирования протяженный
Ч/б копирование 70 ст/мин
Дневная нагрузка 10000 ст/день
Цветное сканирование 70 ст/мин
Плотность сканируемого материала 465 г/м² (20-465)
Поддержка длинных документов Да 6096 мм
Опис

Придбати Fujitsu Документ-сканер A4 fi-8270 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Опис Fujitsu Документ-сканер A4 fi-8270
Пристрій АПД на 100 аркушів і швидкість двостороннього сканування 70 сторінок за хвилину у поєднанні з багатьма незначними перевагами процесу означають, що Fujitsu fi-8270 забезпечує неперевершену продуктивність у реальному світі. Overscan Control та покращене виявлення одночасної подачі кількох аркушів запобігають зупинці через неправильну подачу, зминання або перекос, а також скорочують час після сканування. Завдяки відсутності необхідності підготовки різних типів документів окремими пакетами, швидкого запуску та централізованого віддаленого моніторингу та управління сканером користувачі отримують вигоду від безперебійної роботи, максимального часу безвідмовної роботи та неперевершеного користувальницького досвіду.

Захоплення чіткого зображення

Clear Image Capture – це проривна інновація в галузі оптичних технологій, що дебютувала у серії Fujitsu fi-8000. Справжній рендеринг зображення та запобігання зсуву кольору забезпечують кращі в галузі показники точності оптичного розпізнавання символів і якість зображення, яке перевершує можливості тільки стандартних CIS або CCD. А завдяки ефективнішій оптичній технології знижується енергоспоживання при кожному скануванні. Clear Image Capture також дозволяє захоплювати різні типи документів від 20 до 465 г/м², включаючи конверти формату A4, листівки, паспорти або буклети товщиною до 7 мм.

Автоматичне керування поділом

Запатентована Fujitsu система автоматичного поділу документів забезпечує ідеальну подачу, тому організації можуть упевнено сканувати великі обсяги та змішані пакети документів. За рахунок визначення їх ваги та автоматичної адаптації та регулювання крутного моменту виключається неправильна подача та перерви в середині сканування. Це гарантує стабільність подачі для різних форматів документів і позбавляє користувачів необхідності витрачати час на сортування різних типів документів за окремими пакетами. Він також забезпечує ємність АПД на 100 аркушів та більш високі швидкості для більш ефективного сканування робочих груп з високою пропускною здатністю.

Найкращий у галузі захист паперу

Fujitsu fi-8270 захищає документи від пошкоджень за допомогою нової інноваційної технології. Запатентована функція моніторингу зображень виявляє надмірно перекошені документи в режимі реального часу та зупиняє процес сканування, перш ніж вони можуть бути пошкоджені. ISOP зробить те саме, якщо виявить якісь ненормальні звуки подачі. У той час, як виявлення затримки забезпечує подачу документів з очікуваною швидкістю.

Можливість захоплення паспорта

Запатентований механізм подачі забезпечує безпечне прочитування паспортів без конверта, а розпізнавання MRZ забезпечує незмінно точну фіксацію особистих даних.

Удосконалене виявлення подачі кількох аркушів

Непотрібні зупинки у процесі сканування усуваються за рахунок автоматичного розпізнавання та ігнорування карток, наклейок та невеликих певних вкладень. Ця запатентована технологія є еволюцією стандартного виявлення одночасної подачі декількох аркушів, яка зупиняється, коли під час подачі виявляється що-небудь, крім одного аркуша.

Висока швидкість, висока пропускна спроможність

Швидкий час завантаження та двосторонній друк до 90 сторінок за хвилину означають, що Fujitsu fi-8270 забезпечує високоефективний процес сканування для максимальної продуктивності робочої групи. Увімкнення USB 3.2 та гігабітного підключення до локальної мережі також уможливлює швидку передачу файлів.

Контроль за межами сканування

Автоматично налаштовуйте область сканування, щоб запобігти втраті зображення на перекошених документах, позбавляючи необхідності повторно сканувати злегка перекошені документи. Три точно розташовані датчики виявляють краї документа і регулюють область сканування відповідно до розміру документа, навіть якщо він був вставлений під кутом. Користувачі можуть безпечно сканувати документи, знаючи, що кожен раз скануватиметься весь документ і жодна частина зображення не буде втрачена.

Уретанові ролики

Уретанові ролики стійкі до вбирання масла папером NCR, на відміну від роликів з EPDM, які можуть набухати і впливати на момент подачі, що крутить. Підтримка їх цілісності дозволяє уникнути неправильної подачі та застрягань для стабільної продуктивності подачі.

Підтримка укладача

Ергономічна опора укладача акуратно укладає відскановані документи в стопки для швидкого та зручного зберігання документів після сканування.

Читати повний огляд ›

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані