Комп'ютер Apple A1347 Mac mini (MGEN2GU/A) - AT011972 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Apple A1347 Mac mini (MGEN2GU/A) - AT011972 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Комп'ютер Apple A1347 Mac mini (MGEN2GU/A)
Комп'ютер Apple A1347 Mac mini (MGEN2GU/A)
Комп'ютер Apple A1347 Mac mini (MGEN2GU/A)
Комп'ютер Apple A1347 Mac mini (MGEN2GU/A)
Комп'ютер Apple A1347 Mac mini (MGEN2GU/A)

Комп'ютер Apple A1347 Mac mini (MGEN2GU/A) - AT011972

Код товару: AT011972
Немає в наявності
Короткий опис:

Серія процесора Intel Core i5, Модель відеокарти Iris Graphics, Тип ПК Для роботи та навчання, Об'єм встановленої пам'яті 8 ГБ, Вид Неттоп, Кількість ядер 2 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Apple
Тип ПК Для роботи та навчання
Вид Неттоп
Серия процессора Intel Core i5
Модель відеокарти Iris Graphics
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система Mac OS
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi
Тип пам'яті DDR 3
Колір Сірий
Вес, кг 1.2
Опис

Придбати Комп'ютер Apple A1347 Mac mini (MGEN2GU/A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютер Apple A1347 Mac mini (MGEN2GU / A) - це компактний і ергономічний портативний комп'ютер від компанії Apple, в якому немає абсолютно нічого зайвого. Цей мініатюрний «системний блок» буде корисний для Вас в будь-якій ситуації. Величезна кількість всіляких портів дозволить підключити вам один і більше моніторів, навушники, мікрофон, джойстики та ще велику кількість необхідних пристроїв для роботи або розваг.
Оманливим може здатися, що мініатюрні розміри Mac mini не дозволять йому скласти конкуренцію звичайним ПК або ноутбуків. Це хибне враження. Після оновлення Mac mini став ще більш потужним. Тепер він працює на базі двоядерного процесора Intel Core i5, з графічним чіпом Intel Iris Graphics. Цього буде достатньо для того, щоб з легкістю виконувати всі поставлені для нього програмні і графічні завдання.
Особливості: безшумно працює; економічний у споживанні енергії; має невеликі розміри; продуктивний; стильний; простий у використанні. Комп'ютер Apple A1347 Mac mini (MGEN2GU / A) ідеально підійде для тих користувачів, у яких вже є монітор, мишка, клавіатура і велике бажання розгадати загадку фантастичною любові усього світу до продуктів компанії Apple. Apple Mac mini - унікальний, а його можливості - безмежні.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані