Комутатор мережевий TP-Link TL-SG108E - AT011994 - купити Комутатори в Києві й Україні, доступні ціни на Комутатор мережевий TP-Link TL-SG108E - AT011994 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Комутатор мережевий TP-Link TL-SG108E

Комутатор мережевий TP-Link TL-SG108E - AT011994

Код товару: AT011994
В наявності
1 449 грн
Короткий опис:
Кількість портів 8, Порти Gigabit Ethernet, Тип smart, Вимоги PoE без PoE, Форм-фактор настільний, Можливість віддаленого управління некерований,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник TP-Link
Порти Gigabit Ethernet
Тип Smart
Требования PoE без PoE
Форм-фактор настольний
Возможность удаленного управления неуправляемый
Блок питания зовнішній
Среда передачи данных 100BASE-TX/1000Base-T: неэкранированная витая пара категорий 5, 10BASE-T: неэкранированная витая пара категории 3, 4, 5
Метод передачи Store-and-Forward (хранение и передача)
Коммутационная способность 16 Гбит/с
Скорость перенаправления 64-байтных пакетов 11.9 Mpps
Размер таблицы МАС-адресов 8000 Кб
Буфер пакетов 2 Мб
Jumbo-фрейм 16000 байт
Соответствие сетевым стандартам IEEE 802.3 10BASE-T (10 Мбит/с), IEEE 802.3ab 1000BASE-T (1000 Мбит/с), IEEE 802.3u 100BASE-TX (100 Мбит/с), IEEE 802.3x (полнод
Поддержка транспортных протоколов DDNS, ICMP, IGMP, L2TP, LLDP, PPPoE, PPTP, TCP/IP
QoS (приоритезация данных) 4 тыс. п, защита от сетевых штормов, ограничение скорости передачи данных по порту/потоку, приоритезация трафика по порту 802.1p
Функции L2 и L2+ IGMP Snooping V1/V2/V, агрегирование каналов, диагностика кабеля, зеркалирование порта, обнаружение петель (Loop back detection)
Виртуальные сети VLAN на базе порта/MAC-адреса/протокола, поддержка до 4 000 групп VLAN одновременно (из 4000 VLAN ID)
Сертификация CE, FCC, RoHS
Системные требования Windows 7, Linuх, Mac OS, NetWare, Unix, Vista, Windows XP
Рабочая температура от 0° до 40° C
Диапазон влажности (работа) от 10% до 95% без конденсата
Температура хранения от –40°С до +70°С
Живлення 100 - 240 В
Количество вентиляторов без вентилятора
Потребляемая мощность (максимальная) 5.46 Вт
Ширина 158 мм
Глибина 101 мм
Висота 25 мм
Корпус металлический
Опис

Придбати Комутатор мережевий TP-Link TL-SG108E Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

TP-Link TL-SG108E - це ідеальне рішення для заміни некерованого комутатора. Пристрій призначений для використання на підприємствах малого і середнього бізнесу, де потрібно просте управління мережею. Адміністратори мережі можуть здійснювати ефективний моніторинг трафіку за допомогою функції віддзеркалення порту, виявлення петель і діагностики кабелю. TL-SG108Е допоможе оптимізувати трафік за допомогою функції пріоритетності даних (QoS) по порту і тегу, таким чином, трафік, чутливий до пропускної здатності, буде проходити без затримок. Підтримка VLAN на базі порту/тега/MTU дозволяє посилити безпеку і провести сегментацію мережі більш ефективним способом. Завдяки інноваційної енергозберігаючої технології TL-SG108Е економить до 80% споживаної електроенергії і являє собою екологічне пристрій для вашої офісної мережі.

Гігабітний Easy Smart комутатор TP-LINK TL-SG108E дозволяє проводити моніторинг мережі і стежити за поведінкою трафіку. З допомогою функцій віддзеркалення порту, виявлення петель і діагностики кабелю можна виявити і навіть локалізувати проблему з підключенням до мережі. Адміністратори мережі можуть призначати пріоритет трафіку за допомогою функцій пріоритезації портів і IEEE 802.1P, що дозволить передавати голосовий та відео-трафік без затримок і розривів з'єднання в будь-який час. Крім того, з метою посилення безпеки і продуктивності мережі комутатор підтримує VLAN на базі порту/MTU/802.1Q. Модель TL-SG108E є подальшою еволюцією некерованого комутатора Рlug-and-Рlay і значно підвищує зручність роботи з мережею.

8-портовий гігабітний Easy Smart комутатор TL-SG108 використовує нову енергозберігаючу технологію, з допомогою якої ви зможете збільшити пропускну здатність вашої мережі при менших енерговитратах. Пристрій автоматично вибирає режим харчування в залежності від статусу з'єднання і довжини кабелю для того, щоб зберегти електроенергію і тим самим обмежити кількість викидів вуглецю, які здійснюються при її виробленні.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані