Комутатор мережевий D-Link DES-1018MP - AT012037 - купити Комутатори в Києві й Україні, доступні ціни на Комутатор мережевий D-Link DES-1018MP - AT012037 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Комутатор мережевий D-Link DES-1018MP

Комутатор мережевий D-Link DES-1018MP - AT012037

Код товару: AT012037
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Корпус Металевий, Кількість Uplinks портів 2x1G SFP,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник D-Link
Корпус металлический
Опис

Придбати Комутатор мережевий D-Link DES-1018MP Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комутатор мережевий D-Link DES-1018MP - некерований комутатор з 18 портами і підтримкою технології PoE дозволяє користувачам легко підключати і подавати живлення на різні PoE-сумісні пристрої, такі як бездротові точки доступу, мережеві камери і IP-телефони. DES-1018MP можуть використовуватися для підключення та інших Ethernet-пристроїв, включаючи комп'ютери, принтери і мережеві дискові накопичувачі. Наявність двох гігабітних магістральних комбо-портів дозволяє збільшити пропускну здатність мережі і забезпечити відмовостійке дротове підключення, необхідне для надійної передачі даних відеоспостереження і трафіку голосових додатків. Таке апаратне рішення сприяє збільшенню смуги пропускання за рахунок використання високошвидкісного гігабітного підключення на основі волоконно-оптичної лінії зв'язку або кручений пари.

Реалізована в DES-1018MP підтримка стандарту енергоефективності IEEE 802.3az дозволить скоротити експлуатаційні витрати. За допомогою даного функціоналу комутатор визначає статус з'єднання і забезпечує автоматичне відключення живлення неактивних портів. Крім того, комутатор підтримує технологію Smart Fan, застосування якої дозволяє автоматично регулювати швидкість обертання вентилятора, що сприяє скороченню енергоспоживання і зниженню рівня шуму. Комутатор мережевий D-Link DES-1018MP відноситься до пристроїв Plug-and-Play і не вимагає настройки.

Досить просто підключити комутатор до мережі, а потім підключити до нього комп'ютери, після чого можна обмінюватися файлами і здійснювати VoIP-дзвінки. Підтримка автоматичного визначення полярності MDI / MDIX на всіх портах виключає необхідність використання кросових кабелів при підключенні до іншого комутатора або концентратора. Функція автоузгодження на кожному порту дозволяє визначити швидкість підключення до мережного пристрою (10 або 100 Мбіт / с) і виконати інтелектуальну настройку для отримання оптимальної сумісності і продуктивності. Поєднуючи в собі переваги використання технології PoE, високі швидкості передачі даних, надійність і простоту установки, даний некерований комутатор з 18 портами стане відмінним вибором для підключення PoE-сумісних пристроїв до мережі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані