Килимок Defender Easy Work (50905) - AT012042 - купити Килимки в Києві й Україні, доступні ціни на Килимок Defender Easy Work (50905) - AT012042 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Килимок Defender Easy Work (50905)

Килимок Defender Easy Work (50905) - AT012042

Код товару: AT012042
В наявності
245 грн
Короткий опис:
Розміри 260 х 225 х 5 мм, Матеріал Мікрофіброва тканина, Колір чорний, Особливості гелева подушка,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Розмір 260 х 225 х 5 мм
Матеріал Микрофибровая ткань
Колір Чорний
Особливості гелевая подушка
Виробник Defender
Опис

Придбати Килимок Defender Easy Work (50905) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Килимок Defender Easy Work (50905) має спеціальну подушечку під зап'ястя, наповнений гелем, завдяки якій рука менше втомлюється при роботі. Цей килимок сумісний з лазерними і оптичними мишками, а також має тонку, але міцну конструкцію. ,

Килимок Defender Easy Work (50905) допоможе захистити ніжки Вашої комп'ютерної миші від стирання, значно продовжуючи термін служби пристрою. Нижній шар запобігає ковзання килимка по столу і береже стіл від подряпин і потертостей, які неминуче виникають через якийсь час при роботі на незахищеній поверхні. Купіть килимок Defender Easy Work (50905) за нашою вигідною ціною і Ви отримаєте стильний і надійний аксесуар для Вашого робочого місця.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані