Цифровий фотоапарат Nikon D750 body (VBA420AE) - AT012043 - купити Фотоапарати в Києві й Україні, доступні ціни на Цифровий фотоапарат Nikon D750 body (VBA420AE) - AT012043 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Цифровий фотоапарат Nikon D750 body (VBA420AE)

Цифровий фотоапарат Nikon D750 body (VBA420AE) - AT012043

Код товару: AT012043
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип фотокамер Дзеркальні, Розмір матриці 35,9 x 24 мм, Запис відео 1920 x 1080, 60 к/сек, Комплектація фотоапарата без об'єктиву (Body), Бездротовий зв'язок Wi-Fi, Число ефективних пікселів 24.3 Mpx,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Nikon
Тип фотокамер Зеркальные
Размер матрицы 35,9 x 24 мм
Запись видео 60 к/сек, Full HD (1920x1080)
Комплектация фотоаппарата без объектива (Body)
Число эффективных пикселей 24.3 Mpx
Тип карт памяти SD/SDHC/SDXC/UHS-I
Беспроводная связь Wi-Fi
Тип матриці КМОП (CMOS)
Формат записи снимков DCF 2.0, DPOF, JPEG
Тип видоискателя зеркальный
Размер ЖК-экрана дисплей 3.2
Тип питания EN-EL15
Колір корпусу Чорний
Линейка D750
Процессор обработки изображения EXPEED 4
Байонет F Nikon (с сопряжением АФ и контактами АФ)
Режимы работы медленная синхронизация и уменьшение эффекта красных глаз, медленная синхронизация по 2-й шторке, синхронизация по 2-й шторке
Вага 840 г
Режимы съёмки CL (непрерывный низкоскоростной), MUP (подъем зеркала), Q (тихий спуск затвора), QC (тихий непрерывный спуск затвора), S (покадровый)
Общее число пикселей 24.93 Mрх
Емкость аккумулятора 1900 mAh
Опис

Придбати Цифровий фотоапарат Nikon D750 body (VBA420AE) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Розкрийте своє бачення світу завдяки цифровому фотоапарату Nikon D750 body (VBA420AE) з гнучкими налаштуваннями і високою швидкістю зйомки. Відкрийте для себе світ необмежених можливостей: дерзайте і перемагайте за допомогою полнокадровой 24.3-мегапіксельною фотокамери. Ця фотокамера, яка поєднує технології професійного рівня і ергономічну компактну конструкцію, не знає перешкод для зйомки. Повна деталізація, повна свобода. Інноваційна матриця забезпечує широкий динамічний діапазон і високу чіткість при будь чутливості, завдяки яким виходять різкі зображення з багатою палітрою відтінків. Створення чітких і деталізованих знімків при високих значеннях чутливості ISO. Від 100 до 12 800 одиниць ISO з можливістю розширення до діапазону 50 - 51 200 (в еквіваленті).

Завдяки чутливості до -3 EV і режиму груповий АФ від компанії Nikon цифровий фотоапарат Nikon D750 body (VBA420AE) фіксується на цілі з неймовірною точністю навіть у темряві. Створюйте фотографії та відеоролики з унікальних ракурсів. У відкритому положенні екран можна піднімати на 90 ° і опускати на 75 °. Неймовірно гнучкі можливості зйомки швидко рухаються. Зйомка високоякісних зображень з повним дозволом в форматах FX і DX зі швидкістю до 6.5 кадру в секунду. Створення відеороликів стандарту Full HD (1080p) з частотою кадрів 50p / 60p. Під час відеозйомки можна використовувати діапазон значень чутливості ISO від 100 до 51 200 одиниць (в еквіваленті), а також керувати витримкою, діафрагмою і рівнями звуку. Спеціальне меню відеороликів дозволяє зберегти всі налаштування відео в одному розташуванні. EXPEED 4 підвищує загальну продуктивність фотокамери і дозволяє отримати неперевершені результати.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані