USB флеш накопичувач Silicon Power 32GB JEWEL J10 USB 3.0 (SP032GBUF3J10V1K) - AT012105 - купити USB Flash в Києві й Україні, доступні ціни на USB флеш накопичувач Silicon Power 32GB JEWEL J10 USB 3.0 (SP032GBUF3J10V1K) - AT012105 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

USB флеш накопичувач Silicon Power 32GB JEWEL J10 USB 3.0 (SP032GBUF3J10V1K)

USB флеш накопичувач Silicon Power 32GB JEWEL J10 USB 3.0 (SP032GBUF3J10V1K) - AT012105

Код товару: AT012105
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Об'єм пам'яті 32 Gb, Інтерфейс USB 3.1, Тип В металевому корпусі, Оригінальне оформлення, Високошвидкісні, Матеріал корпусу метал, Колір срібло, Фізичні розміри 31.6 x 12 x 4.6 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Silicon Power
Інтерфейс USB 3.1
Тип В металлическом корпусе, Высокоскоростные, Оригинальное оформление
Матеріал корпусу для металла
Колір Сірий
Физические размеры 31.6 x 12 x 4.6 мм
Вага 4 г
Додатково влаго-, вушко для кріплення до брелка, Пыле-, ударопрочность
Опис

Придбати USB флеш накопичувач Silicon Power 32GB JEWEL J10 USB 3.0 (SP032GBUF3J10V1K) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

USB флеш накопичувач Silicon Power 32GB JEWEL J10 USB 3.0 поєднує в собі високу функціональність і стильний дизайн, що дозволить Вам продемонструвати свій винятковий смак в будь-який час в будь-якому місці. Корпус флешки виготовлений з нержавіючої сталі. У конструкції флешки застосована технологія COB (Chip On Board), яка дозволила не тільки зробити накопичувач компактним, але і підвищити його стійкість до зовнішніх впливів. Пристрій є водо - і пилонепроникним, добре переносить вібрацію. Крім того, отвір в корпусі дає можливість підвісити накопичувач на в'язку ключів, прикріпити до нього ланцюжок або тасьму.

USB флеш накопичувач Silicon Power 32GB JEWEL J10 USB 3.0 (SP032GBUF3J10V1K) виконаний в скандинавському стилі і відрізняється розкішним і вишуканим дизайном. Накопичувач оснащений інтерфейсом USB 3.0, який пропонує Вам високу продуктивність з пропускною здатністю 5Gb/s, що в 10 разів перевищує продуктивність інтерфейсу USB 2.0. Це дозволяє заощадити час при відправці файлів з накопичувача на ваш комп'ютер. Висока швидкість, значний обсяг і надійність зберігання інформації дозволяють використовувати накопичувач як тимчасове, так і невелике постійне сховище даних.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані