Спалах Meike Накамерный свет LED MK160 (MK160) - AT012672 - купити Інші аксесуари в Києві й Україні, доступні ціни на Спалах Meike Накамерный свет LED MK160 (MK160) - AT012672 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Спалах Meike Накамерный свет LED MK160 (MK160)

Спалах Meike Накамерный свет LED MK160 (MK160) - AT012672

Код товару: AT012672
В наявності
2 341 грн
Короткий опис:
Сумісність Sony, Samsung, Ricoh, Pentax, Panasonic, Olympus, Nikon, Fujifilm, Canon, Живлення AA,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Сумісність Sony, Samsung, Ricoh, Pentax, Panasonic, Olympus, Nikon, Fujifilm, Canon
Живлення тип AA
Виробник Meike
Опис

Придбати Спалах Meike Накамерный свет LED MK160 (MK160) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Спалах Meike Накамерне світло LED MK160 (MK160)
Маленьке і яскраве джерело постійного світла. Підходить для зйомки відео, сюжетів з постійним і змішаним світлом, макрозйомки. Встановлюється на фото- або відеокамеру за допомогою стандартного кріплення 'гарячий башмак'.

Потужність: 160 led. Колірна температура: 3200-5500K. Харчування: 6 пальчикових акумуляторів AA, для Sony і Panasonic - літієві акумулятори. Сумісність: для всіх фотокамер з універсальним кріпленням спалаху (крім Sony Minolta). Комплект поставки: накамерне світло. 3 світлофільтру: 1й - білий, для пом'якшення світла, 2й - помаранчевий, для зниження температури кольору, 3-й рожевий. Фірмова упаковка.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані