Клавіатура Logitech Illuminated Keyboard K740 (920-005695) - AT013248 - купити Клавіатури в Києві й Україні, доступні ціни на Клавіатура Logitech Illuminated Keyboard K740 (920-005695) - AT013248 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Клавіатура Logitech Illuminated Keyboard K740 (920-005695)

Клавіатура Logitech Illuminated Keyboard K740 (920-005695) - AT013248

Код товару: AT013248
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип провідна, з підсвіткою, Інтерфейс підключення USB, Конструкція мембранна, Особливості підставка для рук, Формат клавіатури повнорозмірна, Колір чорна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип с подсветкой, проводная
Інтерфейс підключення USB
Конструкция мембранная
Особливості подставка для рук
Формат клавиатуры полноразмерная
Колір черная
Призначення для ПК
Тип підключення провідне
Розміри 457 x 190 x 9.3 мм
Виробник Logitech
Опис

Придбати Клавіатура Logitech Illuminated Keyboard K740 (920-005695) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Клавіатура Logitech Illuminated Keyboard K740 (920-005695) - модель з класичним чорним дизайном і яскравим підсвічуванням клавіш. Модель забезпечує комфортний друк при слабкій освітленості і навіть у темряві. Яскраві клавіші чітко видні і легко читаються. А оскільки підсвічуються тільки символи, ви зможете сконцентруватися на роботі, не відволікаючись на зайві подразники.

Спеціальна клавіша, розташована в правому верхньому куті, забезпечує ручне регулювання підсвічування. Її можна відключити зовсім або вибрати один з трьох рівнів яскравості. Для включення клавіатури досить під'єднати USB-кабель. Його довжина становить близько 1.8 м - цього вистачить, щоб дістати до комп'ютера, розташованого на столі або під ним. Клавіатура відрізняється виключно тонким профілем. Маючи максимальну товщину всього 9.3 мм від рамки до клавіш, вона виглядає стильно й акуратно.

Система PerfectStroke рівномірно розподіляє силу натиснення, забезпечуючи безшумну, природну і плавну друк - навіть коли палець потрапляє на край клавіші. Вбудована підставка для зап'ясть має м'яке гумове покриття, що підвищує комфорт роботи. Вона не заважає при друку, а в моменти відпочинку сприяє розслабленню кисті.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані