Міксер Bosch MFQ 3030 (MFQ3030) - AT1331411 - купити Міксери в Києві й Україні, доступні ціни на Міксер Bosch MFQ 3030 (MFQ3030) - AT1331411 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Міксер Bosch MFQ 3030 (MFQ3030)
Міксер Bosch MFQ 3030 (MFQ3030)
Міксер Bosch MFQ 3030 (MFQ3030)
Міксер Bosch MFQ 3030 (MFQ3030)
Міксер Bosch MFQ 3030 (MFQ3030)
Міксер Bosch MFQ 3030 (MFQ3030)

Міксер Bosch MFQ 3030 (MFQ3030) - AT1331411

Код товару: AT1331411
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - ручний, потужність - 350 Вт, кількість швидкостей - 4 швидкості, кнопка від'єднання насадок - так

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 350 Вт
Тип ручной
Насадки венчики, крючья для затворения теста
Количество скоростей 4 скорости
Кнопка отсоединения насадок да
Матеріал корпусу пластик
Штрихкод 4242002439853
Виробник BOSCH
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Опис
Придбати Миксер Bosch MFQ 3030 (MFQ3030), Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Міксер BOSCH MFQ 3030 (MFQ3030)

Це ручний міксер, який дозволяє за лічені секунди впорається з взбиванием продуктів або замешиванием тесту. Придбавши цю модель, ви відразу ж оціните її гідності і переваги в порівнянні з іншими моделями. Даний міксер має ергономічний, класичний дизайн, виготовлений з високоякісного і зносостійкого білого пластику, має надійну і міцну конструкцію, працює досить тихо. Порадує вас своєю практичністю і довговічністю, а також компактними розмірами, його зручно зберігати, знайдеться місце на будь-який навіть найменшої кухні.

Ручний міксер Bosch MFQ3030 працює на 4-х швидкостях, оснащен и укомплектований двигуном потужністю потужність-350 Вт. Дана модель виконує дві основні функції: заміс і збивання. У стандартну комплектацію входять дві насадки: віночок для збивання і гак для замішування тіста. Кнопка-замок допоможе легко і швидко від'єднати і змінити насадки. Догляд за міксером не складе труднощів, насадки можна мити в посудомийній машині. Дана модель стане вашим вірним помічником на кухні, з ним будь-яка випічка, будь-який десерт буде вам під силу.

Міксер-універсальне пристосування на кухні. За допомогою нього можна приготувати тісто на повітряний бісквіт, пишний омлет, пюре, крем і багато іншого. Основа роботи міксера-пара віночків, який обертаючись з величезною швидкістю, розбивають інгредієнти, перетворюючи їх в однорідну масу. Часто до блендеру додаються насадки у вигляді гаків, вони незамінні для приготування крутого тіста, наприклад, якщо потрібно замісити тісто на пиріжки чи на коржі для торта. Міксер ідеально збиває яйця, молоко, вершки, сметану і масло.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані