Балансувальна платформа Power System Balance Trainer Zone PS-4200 Orange (4200OR-0) - AT1350299 - купити Балансувальні тренажери в Києві й Україні, доступні ціни на Балансувальна платформа Power System Balance Trainer Zone PS-4200 Orange (4200OR-0) - AT1350299 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Балансувальна платформа Power System Balance Trainer Zone PS-4200 Orange (4200OR-0)
Балансувальна платформа Power System Balance Trainer Zone PS-4200 Orange (4200OR-0)
Балансувальна платформа Power System Balance Trainer Zone PS-4200 Orange (4200OR-0)
Балансувальна платформа Power System Balance Trainer Zone PS-4200 Orange (4200OR-0)
Балансувальна платформа Power System Balance Trainer Zone PS-4200 Orange (4200OR-0)
Балансувальна платформа Power System Balance Trainer Zone PS-4200 Orange (4200OR-0)
Балансувальна платформа Power System Balance Trainer Zone PS-4200 Orange (4200OR-0)

Балансувальна платформа Power System Balance Trainer Zone PS-4200 Orange (4200OR-0) - AT1350299

Код товару: AT1350299
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діаметр - 60 см, максимальне навантаження - 360 кг, Матеріал - ABS

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Power System
Диаметр 60 см
Висота 22 см
Максимальне навантаження 360 кг
Матеріал ABS
Вага 6 кг
Колір оранжевый
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Опис
Придбати Балансировочная платформа Power System Balance Trainer Zone PS-4200 Orange (4200OR-0), Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Zone Trainer-це новітня версія тренажера для балансування на ринку!

Має оновлену матову поверхню зі спіральною текстурою, яка може ефективно протистояти ковзанню, що дозволяє безпечно стояти, стрибати, вставати на коліна, роблячи тренування без занепокоєння.

100% безпека: коли мова йде про безпеку користувача, Power System надає величезне значення. По-перше, цей наполовину фітнес-м'яч зроблений з екологічно чистого ПВХ, щоб забезпечити 100% здорове і безпечне використання, не турбуючись про можливу алергію.

По-друге, стійка основа має 6 протиковзких та захищаючих від підлоги подушок для ніг і оброблена протиковзкою текстурою, що максимально и в полном объеме підвищує стійкість користувачів.

По-третє, перевірена технологія захисту від вибуху гарантує безпечне використання.

Легкий і простий у використанні: Zone Trainer компактного розміру і легкої ваги, щоб ви могли зручно нести його в тренажерний зал, парк або пляж, щоб насолодитися тренуванням. Ви можете сміливо попрощатися з традиційними важкими і смутними фітнес-тренажерами, виконавши той же або навіть більш високий тренувальний ефект з цим. Цей напівкупольний м'яч-краща вправа для домашньої тренування і відмінне доповнення до практики йоги.

Універсальний тренажер Zone Trainer: Вправа з половинкою м'яча з протиковзкою спіральної текстурою, який є новітнім дизайном на сучасному ринку, сумісно з різними вправами, включаючи скручування в нижній частині тіла, планка, віджимання, випади і багато іншого. Ідеально підходить для користувачів будь-якого віку.

простота и легкость обслуговування, зберігання і портативності: ця кулька з напістабільністю, стійка до розривів, довговічна і легко миється після використання, легко здувається для зручного носіння і зберігання вдома, в офісі або в тренажерному залі.

Тренажер для багатофункціонального тренування, зміцнює вестибулярний апарат, розвиває силу, витривалість та спритність, гнучкість і координацію, покращує поставу, дозволяє абсолютно по-іншому задіяти м'язи корпусу і преса.

  • Снаряд можна використовувати в двох положеннях: вгору півсфера і вниз, положення вгору куполом дає дуже багато варіантів для використання, що робить цей снаряд дуже універсальним.
  • Під час виконання будь-якої вправи на балансувальній платформі доводиться утримувати рівновагу, тому в роботу включаються м'язи-стабілізатори, які байдикують на звичайних силових уроках.
  • Ще одна істотна перевага: заняття на цьому снаряді дають тілу незвичне навантаження. Змушують концентруватися на кожному русі, виконувати вправи вдумливо, а не на автопілоті.
  • Є система анти-вибух.
  • Багатофункціональне тренування, яке чудово готує людину до повсякденного життя.
  • Вона зміцнює вестибулярний апарат, розвиває силу і спритність, гнучкість і координацію, покращує поставу.
  • Крім того, цей тренажер застосовується і в інших видах фітнесу, наприклад у пілатесі.
  • Інструктори радять займатися 2 рази в тиждень.
  • Балансуючу платформу POWER SYSTEM використовують спортсмени, особисті тренери та фізіотерапевти.
  • Її можна використовувати у фітнес-центрах для тренування безлічі різних навичок: від занять з кардіо-групами до вправ на розвиток черевного преса в спортзалах.
  • Кожен може займатися з балансувальною платформою BALANCETrainer Zone, цей тренажер перспективний, доступний і ефективний.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані