Міксер KitchenAid 5KHM6118EER - AT1350706 - купити Міксери в Києві й Україні, доступні ціни на Міксер KitchenAid 5KHM6118EER - AT1350706 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Міксер KitchenAid 5KHM6118EER
Міксер KitchenAid 5KHM6118EER
Міксер KitchenAid 5KHM6118EER
Міксер KitchenAid 5KHM6118EER
Міксер KitchenAid 5KHM6118EER
Міксер KitchenAid 5KHM6118EER
Міксер KitchenAid 5KHM6118EER
Міксер KitchenAid 5KHM6118EER

Міксер KitchenAid 5KHM6118EER - AT1350706

Код товару: AT1350706
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - ручний, потужність - 85 Вт, кількість швидкостей - 6 швидкостей, кнопка від'єднання насадок - так, додаткові функції - захист від перегріву

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 85 Вт
Тип ручной
Насадки венчики, насадка для смешивания
Количество скоростей 6 скоростей
Кнопка отсоединения насадок да
Вага 1.2 кг
Длина шнура 1.6 м
Матеріал корпусу пластик
Довжина 21 см
Ширина 95 см
Висота 15 см
Додаткові функції защита от перегрева
Колір красный
Виробник KitchenAid
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Опис
Придбати Миксер KitchenAid 5KHM6118EER, Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Універсальний ручний міксер

Повсякденне готування може бути стомлюючим, навіть якщо ви збираєтеся створити страву, не складнішу за омлет. Просто спробуйте банально збити яйця вручну! А коли мова йдеться про справжні кулінарні шедеври, обійтися без покупки міксера KitchenAid 5KHM6118EER вже не вийде. Саме він візьме на себе основну частину рутинної роботи зі збивання інгредієнтів. І виконає її швидко та якісно, можете не сумніватися. Дизайн корпусу та конструкція загалом у міксера цілком стандартні. Перед вами класика, що довела свою якість. Простий, але досить універсальний прилад, який підійде навіть професіональному кухареві, хоч і створений для домашнього застосування.

Економний, надійний, ефективний

Прилад споживає всього 85 Вт енергії, але здатний обробляти різноманітні інгредієнти на 6 швидкостях. Насадки обертаються зі швидкістю від 350 до 1000 обертів за хвилину. Звичайно, не варто розраховувати на фантастичну продуктивність (зрештою це не кухонна машина), але з приготуванням білкових кремів або соусів у вас точно не виникне проблем. У комплектацію входять 2 вінчики фірмових «Turbo» для змішування (з силіконовими ребрами) та 1 гнучкий вінчик для збивання кремів. Вага міксера трохи більше 1 кг, а значить, ви навряд чи втомитеся, працюючи з ним навіть тривалий час.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані