Коляска TUTIS 2 в 1 Mio plus Thermo Pacific green (1352240) - AT1351702 - купити Коляски в Києві й Україні, доступні ціни на Коляска TUTIS 2 в 1 Mio plus Thermo Pacific green (1352240) - AT1351702 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Коляска TUTIS 2 в 1 Mio plus Thermo Pacific green (1352240)
Коляска TUTIS 2 в 1 Mio plus Thermo Pacific green (1352240)
Коляска TUTIS 2 в 1 Mio plus Thermo Pacific green (1352240)
Коляска TUTIS 2 в 1 Mio plus Thermo Pacific green (1352240)
Коляска TUTIS 2 в 1 Mio plus Thermo Pacific green (1352240)
Коляска TUTIS 2 в 1 Mio plus Thermo Pacific green (1352240)
Коляска TUTIS 2 в 1 Mio plus Thermo Pacific green (1352240)
Коляска TUTIS 2 в 1 Mio plus Thermo Pacific green (1352240)
Коляска TUTIS 2 в 1 Mio plus Thermo Pacific green (1352240)
Коляска TUTIS 2 в 1 Mio plus Thermo Pacific green (1352240)
Коляска TUTIS 2 в 1 Mio plus Thermo Pacific green (1352240)
Коляска TUTIS 2 в 1 Mio plus Thermo Pacific green (1352240)

Коляска TUTIS 2 в 1 Mio plus Thermo Pacific green (1352240) - AT1351702

Код товару: AT1351702
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - універсальна коляска 2 в 1, вік дитини - з народження, Ширина шасі - 61 см, 10.8 кг, Колір - темно-зелений

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возраст ребенка с рождения
Перекидная ручка нет
Колеса EVA
Колір темно-зеленый
Ремни безопасности 5-ти точечные
Регулировка спинки механическое
Особливості компактно складывается
Ширина шасси 61 см
Багажная корзина да
Размеры в разложенном состоянии 115 х 107.5 х 61 см
Размеры в сложенном состоянии 75 х 61 х 40.5 см
Тип универсальная коляска 2 в 1
Комплектація дождевик, люлька, москитная сетка, прогулочный блок, чехол для ножек
Виробник TUTIS
Вага 1.08 кг
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Поворотные колеса да
Опис
Придбати Коляска TUTIS 2 в 1 Mio plus Thermo Pacific green (1352240), Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Зустрічайте Mio Plus Thermo-новітню коляску Tutis, яка виконує всі побажання молодих батьків. Це найбільш ергономічна міська коляска, що поєднує в собі компактність і елегантність.

Сучасний дизайн сегментної структури капюшона виділяє Mio Plus Thermo з натовпу, а розкішна вишивка в поєднанні з якісними тканинами та продуманою системою вентиляції роблять цю коляску коляскою преміум-класу.

Це коляска, адаптована до насиченого й активного міського життя-знайомства з новими місцями, прогулянок жвавими торговельними вулицями або зустрічей із друзями в кафе в старому місті.

Термотехнологічний килимок

Mio Plus Thermo оснащен и укомплектована абсолютно новим термопадом, який забезпечує всебічну безпеку вашої дитини. Цей надлегкий килимок важить всього 0,35 кг і виготовлений з міцних, але еластичних матеріалів, що захищають вашу дитину від зовнішніх впливів. Крім того, завдяки високому термоопору малюк не буде відчувати перепадів температур ні в холодний, ні в теплий клімат. Вирівняна температура і додатковий рух повітря гарантують, що ліжечко залишиться сухим і захищеним від цвілі та бактерій.

Таємні ілюстрації для розвитку дитини

Всі коляски Tutis створені з любов'ю і ніжністю для безпеки дитини. У цій новій колясці ми хотіли додати ще один важливий аспект-ранній розвиток. Tutis Mio Plus Thermo-особлива коляска, тому що всередині капора є приховані ілюстрації. Добре відомо, що новонароджені вчаться і розвиваються дуже швидко, і надання дитині можливості зосередитися на різних фігурах позитивно впливає на розвиток, адже покращує зір дитини й зміцнює зв'язки між мозком і очима. Чорний і білий кольори були обрані тому, що відомо-новонародженим легше зосередитися на високій контрастності. Для ілюстрацій ми вирішили використовувати об'єкти неба, як-от сонце, місяць, хмари та зірки. Це ніби зашифроване повідомлення, яке означає, що тільки небо є межею.

Панорамна вентиляція

У теплий сонячний день немає нічого кращого, ніж насолоджуватися приємними сонячними променями та відчуттям свіжого вітерця на шкірі. З цієї причини всі коляски Tutis, включно з Mio Plus Thermo, мають панорамне вентиляційне вікно, вбудоване як додаткова конструкція капора. А ось ще один сюрприз Mio Plus Thermo-в люльку вбудовано друге вентиляційне віконце, прямо під капюшоном. Подвійна система вентиляції не тільки забезпечує достатній приплив свіжого повітря, а й дає більше можливостей вашому малюкові спостерігати за навколишнім оточенням і пізнавати світ.

Ультралегка й ультракомпактна люлька

Люлька Mio Plus Thermo створена для активних сімей, які багато подорожують і змушені носити люльку з собою. Ця люлька найлегша в сімействі Tutis, її вага становить лише 2,6 кг. Ще однією перевагою є її компактність-люльку Mio Plus можна скласти та зменшити вдвічі, щоб вона помістилася навіть у найменшому просторі. Ще одна дивовижна функція Mio Plus-функція погойдування з боку в бік-спокійне погойдування заспокоїть і розслабить будь-яку неспокійну дитину.

Крім того, люлька Tutis Mio Plus Thermo з більш високими та міцними стінками й потрійною антибактеріальною підкладкою створює безпечне і затишне середовище для дитини. Її накидка на ніжки має повністю водонепроникну блискавку і вбудований захист від вітру з невидимими магнітними застібками, які створюють оазис для дитини та дають змогу батькам легко дотягнутися до дитини, коли це необхідно. Ще одна зручна функція-вбудований додатковий капор від сонця захистить малюка і його сон від прямих сонячних променів.

Ексклюзивне шасі нового покоління

Mio Plus Thermo має найбільш ергономічну складну раму-одне натискання повзунка миттєво складає корпус, і він складається в компактну упаковку розміром 77 x 61 x 44 см. Але найкраще в новому шасі Tutis Mio Plus Thermo те, що раму можна скласти разом із прогулянковим блоком з обох боків-як обличчям до батьків, так і обличчям вперед. Крім того, Mio Plus Thermo унікальна своєю подвійною амортизацією-регульована і дуже м'яка амортизація забезпечує абсолютно плавну прогулянку, маневреність і збільшений термін служби коляски.

Подвійна амортизація

Mio Plus Thermo має систему подвійної амортизації, яка охоплює амортизацію передніх і задніх коліс для забезпечення плавних і зручних прогулянок і маневреності коляски. У поєднанні з колесами All-Road Technology кожна подорож буде плавною і легкою незалежно від дорожніх умов.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані