Бойлер Drazice OKCE 160 2-6кВт - AT1358076 - купити Бойлери та водонагрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Бойлер Drazice OKCE 160 2-6кВт - AT1358076 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Бойлер Drazice OKCE 160 2-6кВт

Бойлер Drazice OKCE 160 2-6кВт - AT1358076

Код товару: AT1358076
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Форма бойлера - циліндрична, настінний, установка - вертикальна, об'єм - 160 л, тип ТЕНа - "сухий" (відділений від води герметичній трубкою), кількість ТЕНів - один, 2600 Вт, тип управління - механічне, сталь з емалевим покриттям, IP44, температура нагріву - 80 °С, 230В/50Гц, висота - 1255 мм, ширина - 524 мм, глибина - 524 мм, вага - 52 кг, білий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Drazice
Об`єм 160 л
Форма бойлера цилиндрическая
Тип ТЭНа "сухой" (отделенный от воды герметичной трубкой)
Установка вертикальная
Тип установки настенный
Количество ТЭНов один
Тип управления механическое
Потужність 2600 Вт
Материал внутреннего бака сталь с эмалевым покрытием
Висота 1255 мм
Ширина 524 мм
Температура нагрева 80 °С
Время нагрева 3.9 г
Захист магнієвий анод, пенополиуретановая теплоизоляция
Элементы управления бойлером стрелочный индикатор уровня нагрева
Класс защищенности бойлера IP44
Давление 6 бар
Гидравлическое подключение 3/4
Глибина 524 мм
Вага 5.2 кг
Колір белый
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Электропитание 230В/50Гц
Подключение шлангов нижняя
Режимы нагрева обычный нагрев
Опис
Придбати Бойлер Drazice OKCE 160 2-6кВт Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Водонагрівач Drazice OKCE 160 2/6 kW призначений для накопичувального нагріву води електричною енергією. Модель має у своєму розпорядженні керамічний нагрівальний елемент 3x 2000 Вт і може працювати у режимі 2 та 6 кВт. Воду нагріває електричний елемент в емальованому теплоізольованому резервуарі у встановлений постачальник електроенергії час. Електричний елемент під час нагрівання керується термостатом, на якому можна плавно встановити необхідну температуру (від 5 до 75 °C). Після досягнення вибраної температури нагрівання автоматично припиняється. Далі витрачається вода, накопичена у резервуарі. У ємності є постійний тиск води із водопроводу. При відкритому крані гарячої води змішувача, вода з нагрівача виштовхується тиском холодної води з водопроводу.

Нові можливості

  • Бойлери OKCE 160 2/6 kW мають можливість дистанційного увімкнення швидкого нагріву зовнішнім вимикачем.
  • Передбачено можливість використання надлишків електроенергії від фотоелектричної станції.

Режими роботи

  • Основне нагрівання, потужністю 2 кВт /230 В/8,5 A – 1 фаза – керується термостатом Te1. Температуру можна налаштувати елементом керування на панелі водонагрівача в межах приблизно 5°C – приблизно 75°C, залежно від настроювання температури на термостаті Te2. Температура на Te1 має бути встановлена на менше значення, ніж на Te2. Робота сигналізується синім кольором індикатора 1. У заводському налаштуванні контакти HDO з'єднані клемою. Це підключення не забезпечує нагрівання під час низького тарифу електричного струму. Для застосування нагріву тільки за низького тарифу необхідно з'єднати клеми HDO через зовнішній перемикач, керований HDO.
  • Швидке нагрівання потужністю 6 кВт / напруга 3 x 230 В (400 В), або ж 4 кВт при відключеному живленні фази L2 або L3 (вимкнені автомат захисту), що можливе лише у разі встановлення однофазних автоматів захисту, а не у комбінованого варіанта.
  • За допомогою швидкого нагріву можна одноразово нагріти об'єм водонагрівача в будь-який час за третину часу основного нагріву і без впливу на стан блокування HDO. Натисканням на кнопку TL на блоці керування запускається швидке нагрівання, воно автоматично завершується при температурі води, налаштованої на термостаті Te2, який встановлений усередині блоку керування. На заводі термостат налаштований на максимальну температуру приблизно 75 °C, можна вибрати меншу температуру, потім також слід змінити температуру на термостаті Te1.
  • Робота сигналізується червоним, індикатором 2.
  • Якщо в результаті недогляду натиснутий швидкий нагрів, то його можна скинути короткочасним перериванням напруги керуючої фази L1 (вимкнути/включити автомат захисту).
  • Переважний швидкий нагрівання - потужністю 6 кВт / напруга 3 x 230 В (400 В), Цей тип нагрівання можна застосовувати, наприклад, для використання надлишків фольтовольтаїчних панелей. Увімкнення зовнішнього контакту на клемах FVE. Нагрів триває лише під час увімкненого контакту або до вимкнення термостату Te2.
  • Для можливості збереження надлишків рекомендуємо налаштувати Te1 на мінімальну комфортну температуру гарячої води та Te2 на максимум. Якщо в цей час буде натиснуто кнопку TL – нагрівання буде вимкнено тільки після досягнення настроєної температури на термостаті Te2.
  • Робота сигналізується червоним кольором, індикатором 2 Клем TL можна підключити паралельно, наприклад, дистанційно керовану кнопку швидкого нагріву, таймер, Wi-Fi модуль.
  • Керуюча фаза L1 завжди має бути під напругою.
  • Якщо було використано функцію швидкого нагріву, і вона вже автоматично вимкнулася після нагрівання, обладнання перебуває у стані основного нагрівання.
  • Термостат Te2 також виконує функцію аварійного запобіжника. Якщо він вимкнеться, то повинен бути знятий кожух електроустаткування, а після контролю стану ланцюга натисканням на арретацію він повинен бути увімкнений.
  • Керуючий ланцюг швидкого нагрівання захищений плавким запобіжником 500 мА. • Важливе попередження! При застосуванні швидкого нагріву та бажаного швидкого нагріву вихідна температура води перевищує 65 °C (згідно з налаштуванням Te2) – рекомендуємо встановити на виході гарячої води термостатичний змішувальний клапан!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані