Бойл Brain fishing Champion Pop-Up Garlic (часник) 08mm 34g (1858.22.14) - AT1360607 - купити Добавки і атрактанти в Києві й Україні, доступні ціни на Бойл Brain fishing Champion Pop-Up Garlic (часник) 08mm 34g (1858.22.14) - AT1360607 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Бойл Brain fishing Champion Pop-Up Garlic (часник) 08mm 34g (1858.22.14)

Бойл Brain fishing Champion Pop-Up Garlic (часник) 08mm 34g (1858.22.14) - AT1360607

Код товару: AT1360607
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип бойла - плаваючий, Смак - часник, Вага - 34 г, діаметр, мм - 8

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Вкус чеснок
Диаметр, мм 8
Виробник Brain fishing
Тип бойла плавающий
Вага 34 ч
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Brain fishing Прикормка для рыбалки Brain fishing
Опис
Придбати Бойл Brain fishing Champion Pop-Up Garlic (часник) 08mm 34g (1858.22.14) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Бойли Brain Champion Pop-Up - плаваюча рибальська насадка, виконана на новому фірмовому міксі, яка застосовується в фідерному та короповому лові. Вони мають низку переваг у порівнянні з аналогами інших виробників. Плавучість бойлів підібрана таким чином, що вони ідеально балансують з найбільш популярними гачками відповідного розміру, без їх підрізання. Завдяки подвійному діпуванню ароматизатором - перший раз при замішуванні міксу і вдруге після вилучення з печі, вдалося досягти стійкого запаху насадки навіть при тривалому перебування її у воді. А при потраплянні у воду, Champion Pop-Up віддають чіткий поживний сигнал, оскільки мають виражений смак, який в комплексі з ароматом приваблюють рибу з великої відстані.

Бойли рекомендовано надягати на спеціальні волосяні оснастки, при цьому можливе використання навіть товстих голок, оскільки вони не розвалюються під час проколювання. Але, завдяки своїй м'якій структурі, не виключено їх насаджування безпосередньо на гачок і вони при цьому не ламаються, що підійде любителям лову на народні монтажі типу "вбивця карася" або "вбивця товстолоба".

Бойли Brain Champion Pop-Up постачаються в герметичній пластиковій баночці, в якій вони довго зберігають всі свої якості та не поширюють свій запах вдома чи в автомобілі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані