М'ясорубка Brock MG 1800 SS (MG1800SS) - AT1361267 - купити М'ясорубки в Києві й Україні, доступні ціни на М'ясорубка Brock MG 1800 SS (MG1800SS) - AT1361267 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Выгодные цены на электрический отбойный, предлагаем вам сделать выбор каталог электронных и заказать с доставкой в Тернополе.
  • Предлагаем ознакомиться с заказать мфу, либо офисный шредер, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить материнку, обратите внимание на переходник, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить детектор денег в нашем магазине, а также детекторы банкнот с доставкой по Кривому Рогу.
  • Предлагаем вам товар принтер этикеток, купить с доставкой в Александрия, рекомендуем вам дом, цена вас приятно удивит.
М'ясорубка Brock MG 1800 SS (MG1800SS)

М'ясорубка Brock MG 1800 SS (MG1800SS) - AT1361267

Код товару: AT1361267
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
номінальна потужність - 700 Вт, продуктивність - 1.5 кг/хв, захист мотора від перегріву - так, габарити - 52.8 × 22.6 × 24.4 см, вага - 4.5 кг

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Насадки «кеббе», насадка для колбасок, насадка для фарша, терка, шинковка
Номинальная мощность 700 Вт
Производительность 1.5 кг/мин
Функция "Реверс" да
Максимальная мощность 1800 Вт
Диски для фарша 3 шт (диаметр отверстий 3мм, 5мм, 7мм
Матеріал корпусу металл, пластик
Длина шнура 0.85 м
Габарити 52.8 × 22.6 × 24.4 см
Вага 4.5 кг
Колір серебристый
Виробник Brock
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Защита двигателя от перегрева Да
Опис
Придбати М'ясорубка Brock MG 1800 SS (MG1800SS) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Brock MG 1800 SS (MG 1800 SS) - Ефективна та потужна м'ясорубка

М'ясорубка BROCK MG 1800 SS ідеально підходить для виготовлення фаршу та не тільки. Дана моль відрізняється високою потужністю, компактними розмірами, практичною та надійною конструкцією. Висока потужність м'ясорубки 1800 Вт гарантує ефективну та швидку переробку продуктів. За 1 хвилину вона зможе подрібнити до 1,5 кг м'яса. Висока продуктивність у поєднанні зі швидкістю роботи робить цю модель ідеальним помічником у приготуванні різноманітних страв.

Різноманітні насадки для подрібнення
Продуктивна м'ясорубка BROCK MG 1800 SS просто незамінний девайс для приготування улюблених страв, основним інгредієнтом яких є м'ясний фарш. У комплектації до приладу додається 3 насадки з різним діаметром отворів. Завдяки цим ґратам ви самі зможете вибрати необхідну консистенцію фаршу. Велика решітка для фактурнішого м'ясного фаршу, середня і дрібна для ніжної консистенції.

Насадка для домашніх ковбасок
Електром'ясорубка BROCK MG 1800 SS значно полегшує виготовлення ковбасних виробів. У наборі з м'ясорубкою є практична насадка для приготування ковбас. Ця насадка формує з м'ясного фаршу акуратну трубочку. Зафіксована оболонка поступово наповнюється фаршем, вимагаючи мінімальних зусиль. Заощаджуйте ваш час та сили, використовуючи функціональність даної моделі. Гарні домашні ковбаски завжди вийдуть.

Пристрій комплектується рядом корисних насадок:

  • «Кеббе» допомагає приготувати порожнисті сосиски-трубочки, які фаршируються та обсмажуються
  • Для домашніх ковбасок
  • Спеціальна конусна трубка особливої форми
  • Три перфоровані диски для фаршу різної товщини
  • Насадка для терки та шаткування: 3 шт.

Широкий набір аксесуарів не дозволяє сумніватися, що на BROCK MG 1800 SS ціна встановлена справедливо. Вона виправдовує дизайн, комплектацію та можливості електроприладу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані