Екшн-камера SJCAM SJ6 PRO (SJ6-PRO) - AT1365535 - купити Екшн-камери в Києві й Україні, доступні ціни на Екшн-камера SJCAM SJ6 PRO (SJ6-PRO) - AT1365535 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Екшн-камера SJCAM SJ6 PRO (SJ6-PRO)

Екшн-камера SJCAM SJ6 PRO (SJ6-PRO) - AT1365535

Код товару: AT1365535
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
24 MP, 166 °, так, MicroSD: до 128 ГБ, так, так, USB Type-C, 82.7 г, чорний

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Матрица 24 MP
Объектив 166 °
Підтримка карт пам'яті MicroSD: до 128 ГБ
Запись аудио да
Разъемы USB Type-C
Материал линз стекло
Наличие Wi-Fi да
Джерело живлення Li-Ion 1000 mAh
Размеры (Д х Ш х В, мм) 60 x 41 x 30 мм
Колір черный
Вага 82.7 г
Штрихкод 6972476162299
Виробник SJCAM
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Наружный экран да
Опис
Придбати Екшн-камера SJCAM SJ6 PRO (SJ6-PRO) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Чудовий сенсорний екран дозволяє легко керувати пристроєм, як мобільним телефоном. Ключовим моментом є можливість перегляду відео та фотографій у режимі реального часу. Фронтальний екран з діагоналлю 1,3 дюйма дозволяє робити селфі на свій розсуд, а також більш креативні знімки.

Революційна модернізація процесора, до 60 кадрів нативного відеозапису 4K, і кожен кадр більше не є неоднозначним. Надширокий кут допомагає отримати те, що ви бачите, і не пропустити жодного чудового куточка. Алгоритм Al здатний інтелектуально коригувати спотворення зображення, викликані широким кутом, роблячи красу природнішою.

Модернізований шестиосьовий гіроскопічний оптичний стабілізатор значно підвищує стабільність зображення. Навіть під час запису під час бігу можна отримати стабільне та чітке відео. Катання на гірських велосипедах та лижах по крутих схилах більше не є проблемою. До 120 кадрів надплавного відео підтримують 4-кратне уповільнення. Ви можете відчути рух між швидкістю та уповільненням.

У режимі Time-lapse процес запису триває кілька годин і відтворюється за хвилину або навіть менше, створюючи незвичайні сцени, які неозброєне око не може виявити. Модернізований елемент супермікрофона робить якісний стрибок як запис звуку. А технологія інтелектуального шумозаглушення SJCAM значно знижує рівень шумових перешкод та відновлює вихідний звук.

Завдяки професійному водонепроникному корпусу можна не боятися води, навіть якщо ви занурюєтеся на глибину 30 метрів. Займатися серфінгом та плаванням – простіше простого. Нехай ваша камера взаємодіє із вашим смартфоном! Просто під'єднайте телефон через WiFi. У програмі SJCAM Zone можна задавати параметри камери, керувати фото- та відеозйомкою. Потім швидко завантажте свої роботи на мобільний телефон, щоб поділитися радістю зі світом.

Турбуєтеся про те, що батарея може розрядитися? Великий акумулятор ємністю 1000 мАч та процесор з низьким енергоспоживанням дозволяють камері безперервно записувати відео у форматі 4K протягом більше 2 годин. Модернізований інтерфейс Type-C робить зарядку та підключення зовнішніх аксесуарів зручнішим. І продуктивність, і витривалість – ми зробили це! Використовуючи спеціальний зарядний пристрій SJCAM, можна одночасно заряджати два запасні акумулятори.

Якщо камера розрядилася, ви можете замінити акумулятор у будь-який час, щоб розпрощатися із проблемою нестачі енергії. Різні аксесуари дозволяють адаптувати камеру до більшої кількості сценаріїв використання, що набагато зручніше, ніж мобільний телефон. Її можна встановити скрізь, чи то шолом, кермо, автомобіль чи скейтборд.

При підключенні до комп'ютера через кабель USB вона перетворюється на вебкамеру. Її можна використовувати для проведення мережевих конференцій та віддаленого навчання. Якщо камеру встановлено в автомобілі, поверніть екран на 180 та увімкніть автомобільний режим. Це буде чудовий автореєстратор із супернічним баченням.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані