Міксер Cecotec CCTC-04019 - AT1371303 - купити Міксери в Києві й Україні, доступні ціни на Міксер Cecotec CCTC-04019 - AT1371303 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Міксер Cecotec CCTC-04019
Міксер Cecotec CCTC-04019

Міксер Cecotec CCTC-04019 - AT1371303

Код товару: AT1371303
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - стаціонарний, потужність - 1200 Вт, кількість швидкостей - 4 швидкості, механіка змішування - з чашею, що обертається, основні функції - планетарне обертання, додаткові функції - захист від перегріву

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 1200 Вт
Тип стационарный
Насадки венчики, крючья для затворения теста
Количество скоростей 4 скорости
Объем чаши 5.6 л
Основні функції планетарное вращение
Количество чаш 1
Материал чаши нержавеющая сталь
Вага 5 кг
Матеріал корпусу пластик
Довжина 36 см
Ширина 3.2 см
Висота 22 см
Додаткові функції защита от перегрева
Колір черный
Виробник Cecotec
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Механика смешивания с вращающейся чашей
Опис
Придбати Міксер Cecotec CCTC-04019 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Приготуйте будь-який рецепт за допомогою міксера Cecomixer Compact. Він має великий опір, планетарний рух і неймовірний двигун потужністю до 1200 Вт.

6 Функцій
Cecomixer Compact замішує, збиває, монтує, емульгує, видаляє та змішує будь-які інгредієнти. Він має 4 рівні швидкості та до 1200 Вт потужності для обробки будь-яких страв. Збити яєчні білки, збити вершки, приготувати найкращі тістечка та креми або замісити власний хліб. Спробуйте та відкрийте всі можливості, які він пропонує.

Планетарний рух
Має планетарний рух для повного обертання лопатей та стрижнів. Він також обертається навколо всієї чаші у напрямку планетарного переміщення. Це ідеально підходить для насолоди кондитерськими виробами, такими як смузі, креми та інші вишукані десерти.

Оптимальна експлуатація
оснащен и укомплектований технологією HardGear System, яка використовує всю потужність двигуна. Він досягає максимально и в полном объемеї потужності до 1200 Вт для легкої обробки інгредієнтів.

Чаша 5.6 літрів
Cecomixer Compact включає сталеву чашу ємністю до 5,6 л. Ви можете приготувати тісто до 2 кг та приготувати рецепти для всієї родини.

Електронне керування швидкістю
Він легко адаптується до потреб кожної страви. Керуйте чотирма швидкостями найпростішим способом завдяки панелі керування зі світловими індикаторами. Скористайтеся найнижчими швидкостями для розминання та найшвидшими для збивання вершків.

Захист від бризок
Ви можете готувати найзручнішим та найчистішим способом. Міксер включає в себе аксесуар як кришку для запобігання розбризкуванню.

Різноманітні насадки
Включає в себе металеві аксесуари найвищої якості, які допоможуть вам досягти ідеальних результатів у всіх ваших розробках.

Система перевірки безпеки
Cecomixer Compact працює із максимально и в полном объемею безпекою. Він був розроблений із системою, яка дозволяє працювати тільки тоді, коли корпус закритий та стрижні знаходяться всередині чаші.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані