Смарт-годинник MyKronoz ZeSplash Yellow (7640158010228) - AT013753 - купити Розумні годинники в Києві й Україні, доступні ціни на Смарт-годинник MyKronoz ZeSplash Yellow (7640158010228) - AT013753 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Смарт-годинник MyKronoz ZeSplash Yellow (7640158010228)

Смарт-годинник MyKronoz ZeSplash Yellow (7640158010228) - AT013753

Код товару: AT013753
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип дорослі, Сумісна ОС iOS, Android 2.3 і вище, Інтерфейси підключення Bluetooth, Захист корпусу від води, Тип індикації цифровий, Тип дисплея кольоровий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник MyKronoz
Тип взрослые
Діагональ дисплея 1.5
Совместимая ОС iOS, Android 2.3 и выше
Захист корпусу від воды
Інтерфейси підключення Bluetooth
Тип дисплея кольорова
Форма часов квадратная
Тип матриці OLED
Колір корпусу желтый
Сенсорний екран ECC
Тип индикации цифровой
Вбудована пам'ять 256 МБ
Тип зарядки USB
Цвет ремешка желтый
Роздільна здатність 240x240
Тип аккумулятора Li-Ion
Время автономной работы до до 90 часов
Оснащение шагомер, встроенный микрофон, встроенный динамик, акселерометр
Уведомления электронная почта, социальные сети, события календаря, потеря связи с устройством, низкий заряд гаджета, вызовы, SMS
Мониторинг физической активности, отслеживание сна, еды и напитков
Матеріал корпусу пластик
Материал ремешка силикон
Ширина корпуса 41 мм
Высота корпуса 65 мм
Толщина корпуса 12 мм
Вага 50 г
Додаткові функції управление музыкальным проигрывателем, таймер, секундомер, голосовое управление смартфоном, вибрация
Емкость аккумулятора 280 мAч
Опис

Придбати Смарт-годинник MyKronoz ZeSplash Yellow (7640158010228) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Смарт-годинник MyKronoz ZeSplash Yellow - сучасний лаконічний годинник, який представлений в одному розмірі і чотирьох кольорах. З його кольоровим сенсорним дисплеєм, вбудованим мікрофоном і динаміком, девайс дає можливість віддалено обробляти виклики, не знімаючи пристрій з зап'ястя. Цей стильний смарт-годинник, оснащений голосовим управлінням, дозволить приймати вхідні дзвінки і вести розмову, набирати телефонний номер з екрану або вибирати номер абонента з телефонної книги.

Смарт-годинник MyKronoz ZeSplash Yellow (7640158010228) зв'язуються через по протоколу Bluetooth 3.0 і вище зі смартфоном на базі Android або IOS. Одна з особливостей цього розумного годинника - це його вологозахищеність від бризок, що дозволяє бути на зв'язку, навіть коли йде дощ. Також вони мають вбудований крокомір, який відстежує Вашу активність і витрачені калорії. Якщо Ваш телефон зник із зони дії, гаджет попередить Вас за допомогою вібрації, захищаючи від крадіжки або втрати. Літій-іонний акумулятор дозволить працювати годиннику до 4-х годин в режимі розмови.

Смарт-годинник MyKronoz ZeSplash Yellow дозволяє слухати музику з Вашого мобільного пристрою через вбудований динамік. Додатковим нововведенням стала можливість отримання повідомлень з соціальних мереж Facebook і Twitter, електронною поштою, нагадування календаря. Цей функціонал передбачений тільки з мобільним пристроєм на базі Android.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані