Смарт-годинник MyKronoz ZeClock White (7640158010501) - AT013756 - купити Розумні годинники в Києві й Україні, доступні ціни на Смарт-годинник MyKronoz ZeClock White (7640158010501) - AT013756 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Смарт-годинник MyKronoz ZeClock White (7640158010501)

Смарт-годинник MyKronoz ZeClock White (7640158010501) - AT013756

Код товару: AT013756
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип дорослі, Сумісна ОС iOS, Android, Інтерфейси підключення Bluetooth 4.0, Захист корпусу від вологи і пилу, Тип індикації стрілочний, Тип дисплея монохромний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник MyKronoz
Тип взрослые
Совместимая ОС iOS, Android
Захист корпусу від вологи і пилу
Інтерфейси підключення Bluetooth
Форма часов круглые
Тип матриці OLED
Колір корпусу White
Тип индикации стрелочный
Тип зарядки USB
Цвет ремешка White
Тип аккумулятора Li-Ion
Время автономной работы до до 4 дней
Оснащение шагомер, встроенный микрофон, встроенный динамик, акселерометр
Уведомления электронная почта, социальные сети, потеря связи с устройством, низкий заряд гаджета, напоминания, вызовы, SMS
Мониторинг пройденного расстояния, количество сожженных калорий
Степень защиты IP54
Матеріал корпусу пластик, металл
Материал ремешка силикон
Ширина корпуса 45 мм
Высота корпуса 45 мм
Толщина корпуса 12 мм
Вага 65 г
Додаткові функції управление камерой смартфона, голосовое управление смартфоном
Емкость аккумулятора 200 мA/ч
Опис

Придбати Смарт-годинник MyKronoz ZeClock White (7640158010501) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Смарт-годинник MyKronoz ZeClock White (7640158010501) - аналоговий смарт-годинник з кварцовим механізмом з Швейцарії. Вони працюють з портативними пристроями Apple під управлінням iOS 7 і вище, а також з різними смартфонами і планшетами на Android 4.3 і вище, які підтримують Bluetooth 4.0. Годинники відображають на своєму екрані повідомлення про вхідні дзвінки, SMS, e-mail, повідомлення із соціальних мереж, а також Ваші календарні нагадування. Також годинник підтримує сервіси Siri і Google Now, які дозволяють взаємодіяти зі смартфоном за допомогою голосових команд. 

Смарт-годинник MyKronoz ZeClock White відмінно поєднують стильний дизайн і новітні технології. За допомогою вбудованого 6-осьового акселерометра годинник відслідковує кількість Ваших кроків, тому Ви можете контролювати рівень активності. Також годинник можна використовувати в якості кнопки спуску затвора камери, щоб зробити якісне фото за допомогою смартфона або планшета. Гаджет сигналом попередить Вас, якщо поєднаний мобільний пристрій віддаляється від годин, а за допомогою функції "Знайти телефон" Ви можете легко визначити місцезнаходження Вашого смартфона. Для синхронізації годинника потрібно завантажити та встановити на смартфон або планшет безкоштовний додаток ZeClock.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані