Мобільний Wi-Fi роутер TP-Link M5360 - AT1376619 - купити 3G-модеми в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний Wi-Fi роутер TP-Link M5360 - AT1376619 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мобільний Wi-Fi роутер TP-Link M5360
Мобільний Wi-Fi роутер TP-Link M5360

Мобільний Wi-Fi роутер TP-Link M5360 - AT1376619

Код товару: AT1376619
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Стандарт - GSM, Покоління зв'язку - 3G, Підключення - роутер без підключення, Максимальна швидкість прийому (Мбіт/с) - 21.6, Стандарти Wi-Fi - 802.11b, 802.11g, 802.11n, білий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник TP-Link
Поколение связи 3G
Стандарт GSM
Максимальная скорость приема (Мбит/с) 21.6
Стандарты Wi-Fi 802.11b, 802.11g, 802.11n
Колір белый
Дисплей есть
Подключение роутер без подключения
Поддержка внешней антенны есть
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Емкость аккумулятора (мАч) 5200
Опис
Придбати Мобільний Wi-Fi роутер TP-Link M5360 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Мобільний Wi-Fi роутер TP-Link M5360

Мобільний 3G-маршрутизатор M5360 зі вбудованим акумулятором Power Bank забезпечує спільне бездротове підключення до мережі для декількох користувачів, а також може використовуватися для підзарядки інших портативних пристроїв. Вбудований 3G-модем дозволить вам моментально створити точку доступу Wi-Fi - для цього буде потрібно лише вставити 3G SIM-карту в пристрій. Швидкість вхідного трафіку становить до 21.6 Мбіт / с, а вихідного - до 5.76 Мбіт / с.

M5360 забезпечує бездротове підключення до мережі 3G одночасно 10 користувачам. Компактний розмір і потужний вбудований акумулятор на 5200 мАч роблять пристрій ідеальним супутником під час подорожей, дозволяючи працювати в Інтернет або грати до декількох годин поспіль прямо в дорозі, одночасно заряджаючи смартфон або планшетний ПК. Завдяки інформативному OLED-дисплея користувачам буде набагато зручніше відстежувати робочі показники пристрою, а саме: статистику трафіку, стан Wi-Fi, кількість користувачів, тип мережі (2G / 3G), потужність сигналу, стан підключення до Інтернет, отриманих повідомлень чи заряд акумулятора.

Швидкий доступ до мережі 3G. Маршрутизатор M5360 є передовим пристроєм для спільного підключення до мережі 3G, поєднуючи в собі мобільність широкосмугового 3G-підключення та переваги бездротового стандарту 802.11n. Для створення бездротової точки доступу вам не будуть потрібні додаткові пристрої - просто вставте 3G SIM-карту, і ви отримаєте доступ до мережі.

Високошвидкісний мобільний Wi-Fi з підтримкою HSPA +. Завдяки підтримці широкосмугового підключення HSPA + 3G зі швидкістю вхідного трафіку до 21.6 Мбіт / с і вихідного - до 5.76 Мбіт / с M5360 може створювати бездротове підключення до мережі 3G одночасно для 10 користувачів, надаючи швидкий, надійний і комфортний доступ до Інтернет.

Вбудований акумулятор на 5200 мАч. Завдяки потужному акумулятору на 5200 мАч M5360 може працювати 16-26 годин на звичайному режимі * або 16-17 годин в режимі підвищеного навантаження *. Пристрій можна заряджати через кабель micro USB від ноутбука або від портативного зарядного пристрою, а що поставляється в комплекті адаптер харчування дозволить використовувати M5360 необмежений час.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані