Витяжка кухонна Eleyus UNIA 800 LED 52 WH - AT1378871 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна Eleyus UNIA 800 LED 52 WH - AT1378871 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Рекомендуем купить строй в нашем магазине, а также источники бесперебойного с доставкой по Харькову.
  • Быстро и удобно купить маску, обратите внимание на ручной, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с нагреватель воды, либо полиграфии, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на инструмент многофункциональный, предлагаем вам сделать выбор посудомоечные машины и заказать с доставкой в Житомире.
  • Предлагаем вам товар машина посудомоечная, купить с доставкой в Лисичанск, рекомендуем вам мониторы, цена вас приятно удивит.
Витяжка кухонна Eleyus UNIA 800 LED 52 WH

Витяжка кухонна Eleyus UNIA 800 LED 52 WH - AT1378871

Код товару: AT1378871
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип - вбудована, в шафу, 800 м3/год, 1, відведення повітря і рециркуляція, ширина корпусу - 52 см, Діаметр вентиляційної труби - 120/150 мм, - алюмінієвий, Тип управління - кнопкове, Матеріал корпусу - метал, Лампи - світлодіодні лампи, 67 Дб, 8.1 кг, білий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип встроенная
Ширина корпуса 52 см
Колір белый
Производительность 800 м3/год
Фильтры алюминиевый
Вага 81 кг
Диаметр вентиляционной трубы 120/150 мм
Количество скоростных режимов 3
Лампы светодиодные лампы
Матеріал корпусу металл
Тип монтажа в шкаф
Тип управления кнопочное
Уровень шума 67 Дб
Виробник ELEYUS
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Особливості обратный клапан
Дисплей нет
Режим работы отвод воздуха и рециркуляция
Таймер нет
Автоматическое вкл/выкл (сенсор) нет
Количество двигателей 1
Опис
Придбати Витяжка кухонна Eleyus UNIA 800 LED 52 WH Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Потужна витяжка - свіже та чисте повітря

Турбіна продуктивністю 800 м³/год впорається з усіма надлишками на кухні площею до 19 м². Увімкніть витяжку перед приготуванням, залиште працювати ще на 5 хвилин, поки накриваєте стіл, і насолоджуйтеся свіжим повітрям.

Компактність та універсальність

Витяжка повністю інтегрована у звичайну кухонну шафу завширшки 60 см. Корпус виконано зі сталі, покритої високоякісною порошковою фарбою, стійкою до зовнішніх впливів. Мінімум декору, прості форми, практичність і функціональність - найкраща можливість створити комфортний і гармонійний простір на кухні.

Просте та надійне керування

Легко та зручно вмикайте кнопки підсвічування або обирайте одну з 3 швидкостей очищення повітря. Обирайте мінімальний режим, щойно почнете готувати. Коли їжа закипає, смажиться та тушкується, а пари та диму стає дедалі більше - перемикайтеся на вищу швидкість.

Світлодіодне підсвічування

М'яке та яскраве світлодіодне підсвічування не тільки освітлює варильну панель, стежачи за приготуванням їжі. Це додає комфорту, поки ви готуєте сімейний сніданок або романтичну вечерю. Створіть теплу та приємну атмосферу на кухні!

П'ятишаровий алюмінієвий фільтр

Міцний 5-шаровий алюмінієвий фільтр поглинає жир, бруд, дрібні сторонні частинки та захищає двигун капота. Для зручності очищення досить зняти його і помити в гарячій воді або посудомийній машині.

Додатковий режим - розряд або рециркуляція

Зазвичай витяжку підключають до вентиляційної шахти квартири або будинку. Але що робити, коли зв'язок ускладнений або шахта повністю відсутня?

Використовуйте режим утилізації! Він впорається з очищенням повітря, не виводячи його назовні. Для цього обладнайте витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW-E1575 і виведіть повітропровід у кухонний простір.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані