Клавіатура Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 Black (920-006368) - AT013807 - купити Клавіатури в Києві й Україні, доступні ціни на Клавіатура Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 Black (920-006368) - AT013807 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Клавіатура Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 Black (920-006368)

Клавіатура Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 Black (920-006368) - AT013807

Код товару: AT013807
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип бездротова, Інтерфейс підключення Bluetooth, Конструкція мембранна, Особливості безшумне введення, Формат клавіатури компактна, Колір чорна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип безпровідне
Інтерфейс підключення Bluetooth
Конструкция мембранная
Особливості бесшумный ввод
Формат клавиатуры компактная
Колір черная
Призначення для ПК, для планшета
Тип підключення безпровідне
Розміри 299 x 195 x 20 мм
Вага 820 г
Виробник Logitech
Опис

Придбати Клавіатура Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 Black (920-006368) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Клавіатура Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 Black (920-006368) - універсальний пристрій введення, яке розраховано на підключення до комп'ютерів з операційними системами Windows, Mac OS або Chrome і мобільним пристроям, працюючим під управлінням ОС Android або iOS. Тепер Ви можете не тільки друкувати звіт на своєму комп'ютері, але при цьому легким клацанням набору Easy-Switch - відповідати на лист на смартфоні і твітів на планшеті. 

Клавіатура Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 Black оснащена вбудованою підставкою, яка утримує телефон або планшет під потрібним кутом, щоб Вам було зручно читати текст на екрані під час набору. Вас приємно здивує стильний ергономічний дизайн. Клавіатура має звичну розкладку і з усіма найбільш часто використовуваними швидкими клавішами. Два елемента AAA забезпечують роботу клавіатури протягом двох років. Купіть клавіатуру Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 Black за нашою вигідною ціною і вона відмінно підійде для ефективної щоденної роботи.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані