Кулер до корпусу Gamemax KF300R BK - AT1393010 - купити Вентилятори до корпусів в Києві й Україні, доступні ціни на Кулер до корпусу Gamemax KF300R BK - AT1393010 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Кулер до корпусу Gamemax KF300R BK

Кулер до корпусу Gamemax KF300R BK - AT1393010

Код товару: AT1393010
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Кількість вентиляторів - 3, діаметр вентиляторів - 120 мм, тип підшипника - гідродинамічний підшипник, 1600RPM, тип роз'єму підключення - 3-pin, 4-pin, Підсвічування - різнокольорова, рівень шуму - 31 дБ

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник GAMEMAX
Розмір 120 х 120 х 25 мм
Диаметр вентиляторов 120 мм
Тип разъема подключения 3pin, 4pin
Тип подшипника гидродинамический подшипник
Воздушный поток 44.35 CFM
Количество вентиляторов 3
Управление скоростью вращения за счет PWM
Давление 1.42 мм H2O
Уровень шума 31 дБ
Средняя наработка на отказ (MTBF) 300000 г
Колір черный
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Підсвітка разноцветная
Максимальная скорость вращения 1600RPM
Номинальная скорость вращения 800RPM
Опис
Придбати Кулер до корпусу Gamemax KF300R BK Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

GameMax KF300R - реверс 120 мм чорна рамка ARGB вентилятор 3 в 1 Комплект - реверс вентилятора лопаті для кожуха блоку живлення/нижня пластина корпусу для повітрозабірників!

3 повнофункціональні 120-мм вентилятори ARGB PWM. Інтелектуальна температура контролює швидкість на рівні 800~1600±10% оборотів за хвилину, підключаючись до 4-контактного роз'єму PWM на материнській платі, тому швидкість вентилятора автоматично контролюється та забезпечує тиху роботу вентиляторів. Ці вентилятори є 3-контактними роз'ємами ARGB на 5 В, які з'єднуються один за одним з ХАБом управління ARGB.

Світлодіодами RGB з адресацією можна керувати за допомогою пульта дистанційного керування ARGB (у комплекті), кілька режимів та швидкостей світла ARGB забезпечують кольорові світлові ефекти стримерів. створення практичної та красивої системи охолодження. Ви також можете вмикати/вимикати світловий ефект вентилятора та перемикати сигнал ARGB концентратора вентилятора на порт 5 В ARGB материнської плати за допомогою режиму синхронізації AURA.

Рама вентилятора фіксується з обох боків за допомогою 8 штук амортизуючих гумових накладок. М'який гумовий матеріал, який важко відклеїти, має гарний амортизуючий ефект, що може зробити внутрішню роботу корпусу комп'ютера стабільною та зменшити вихідний шум між вентилятором та корпусом комп'ютера. Максимальний рівень шуму вентилятора становить лише 31 дБА.

Поворотна лопатка вентилятора для кожуха джерела живлення/нижньої пластини корпусу для повітрозабірників, щоб додатково збільшити потік повітря від нижньої до вертикальної конструкції шасі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані