Рюкзак Granite Gear Eagle 29 Bambook/Gooseberry/Lilac (1000012-6007) - AT139689 - купити Рюкзаки, чохли і накидки для рюкзаків в Києві й Україні, доступні ціни на Рюкзак Granite Gear Eagle 29 Bambook/Gooseberry/Lilac (1000012-6007) - AT139689 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Рюкзак Granite Gear Eagle 29 Bambook/Gooseberry/Lilac (1000012-6007)

Рюкзак Granite Gear Eagle 29 Bambook/Gooseberry/Lilac (1000012-6007) - AT139689

Код товару: AT139689
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Вид - рюкзак, сфера використання - міські, стать - чоловічий, жіночий, об'єм - 29 л, матеріал - 600D polyester, Колір - бузковий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Сфера применения городские
Об`єм 29 л
Пол мужские, жіночі
Спинка м'яка
Особливості боковые карманы, водоотталкивающий материал, непромокаемое отделение
Отделения для ноутбука, для очков, для планшета
Фиксация боковая стяжка рюкзака
Вид рюкзак
Матеріал 600D polyester
Диагональ ноутбука до 15.6
Колір сиреневый
Виробник Granite Gear
Опис

Eagle 29 відноситься до лінійки міських рюкзаків Granite Gear Campus. Пошитий з водовідштовхувальної і водонепроникної тканини, Granite Gear Eagle 29 створений, як один з найбільш міцних і водозахищених рюкзаків для міста. Крім того, завдяки високому, плоскому формату, і великій кількості відділень різного розміру, дана модель також є і однією з найбільш функціональних. Функціональність моделі досягнута за рахунок таких деталей, як спеціальна флісова кишеня на водозахисній блискавці, м'яке захищене відділення для ноутбука, карабін для швидкого кріплення речей зовні, бічні кишені з еластичної сітчастої тканини. М'яка спинка з анатомічною вставкою і ергономічними шлейками з EVA-піни забезпечують неперевершений комфорт навіть при транспортуванні навантаженого рюкзака. Eagle 29 втілює бачення компанії Granite Gear яким повинен бути надійний і захищений рюкзак, однаково зручний і в студентській аудиторії і в при постійних пересуваннях по місту.

Лінійка міських рюкзаків Granite Gear Campus має ряд відмінних конструктивних особливостей для максимально комфортного використання рюкзака в межах міста. Плоска і висока форма дуже зручна: при пересуванні по місту рюкзак не заважає, а при упаковці дозволяє помістити повнорозмірний ноутбук, книги, документи, інші необхідні речі, а над ними розмістити контейнер або пакет з ланчем. Таким чином, навіть в переповненому транспорті і ланч не буде зім'ятий, і речі з книги не будуть забруднені. Основна вага поклажі в даному рюкзаку буде знаходитися ближче до спини, відповідно ближче до природного центру тяжіння, що сприяє підтримці правильної постави і рівноваги при ходьбі.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані