Рюкзак Granite Gear Manitou 28 Enamel Blue/Midnight Blue (1000028-5018) - AT139768 - купити Рюкзаки, чохли і накидки для рюкзаків в Києві й Україні, доступні ціни на Рюкзак Granite Gear Manitou 28 Enamel Blue/Midnight Blue (1000028-5018) - AT139768 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Рюкзак Granite Gear Manitou 28 Enamel Blue/Midnight Blue (1000028-5018)

Рюкзак Granite Gear Manitou 28 Enamel Blue/Midnight Blue (1000028-5018) - AT139768

Код товару: AT139768
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Вид - рюкзак, сфера використання - міські, стать - чоловічий, жіночий, об'єм - 28 л, матеріал - 600D polyester, Колір - синій

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Сфера применения городские
Об`єм 28 л
Пол мужской, женский
Особливості боковые карманы, водоотталкивающий материал, непромокаемое отделение, органайзер
Отделения для ноутбука, для очков, для планшета
Фиксация боковая стяжка рюкзака, грудная стяжка, поясная стяжка
Вид рюкзак
Матеріал 600D polyester
Застежки и замки блискавка
Тип вентиляции спины вентиляция спины
Диагональ ноутбука до 17
Виробник Granite Gear
Вага 1 кг
Опис

Manitou 28 одна з найбільш компактних моделей в лінійці міських рюкзаків Granite Gear Campus. Цей рюкзак розроблений для щоденного використання в місті і володіє всіма необхідними для цього властивостями. Вражаюча стійкість до атмосферних впливів досягається завдяки використанню інноваційних водозахищеного матеріалів і блискавок з гідробар'єром. Високий і плоский формат рюкзака дозволяє упакувати його більш ефективно, переміщаючи при цьому центр маси рюкзака ближче до природного центру тяжіння при ходьбі. Основне відділення призначене для розміщення ноутбука, книг, об'ємних або громіздких речей, в той час як велика фронтальна кишеня з органайзером дозволять розмістити дрібні речі таким чином, щоб їх завжди було легко знайти. Крім спеціального м'якого відділення для ноутбука рюкзак оснащений водозахищеною кишенею з флісовою підкладкою, де зручно розмістити смартфон, і малою кишенею на блискавці для самих дрібних речей. Із зовнішнього боку рюкзак має два сітчасті кишені для ємностей з напоями, компресійними стяжками і двома прошитими стропами для швидкого кріплення аксесуарів за допомогою карабінів або системи Molle. М'яка спинка рюкзака, анатомічні вентильовані шлейки і нагрудна стяжка забезпечать комфортну і надійну фіксацію рюкзака на спині. Для щоденного використання в місті і короткочасних заміських поїздок навряд чи можна знайти більш відповідний рюкзак.

Лінійка міських рюкзаків Granite Gear Campus має ряд відмінних конструктивних особливостей для максимально комфортного використання рюкзака в межах міста. Плоска і висока форма дуже зручна: при пересуванні по місту рюкзак не заважає, а при упаковці дозволяє помістити повнорозмірний ноутбук, книги, документи, інші необхідні речі, а над ними розмістити контейнер або пакет з ланчем. Таким чином, навіть в переповненому транспорті і ланч не буде зім'ятий, і речі з книгами не будуть забруднені. Основна вага поклажі в даному рюкзаку буде знаходитися ближче до спини, відповідно ближче до природного центру тяжіння, що сприяє підтримці правильної постави і рівноваги при ходьбі.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані