Валіза Members Boston (M) Olive Green - AT139846 - купити Дорожні сумки в Києві й Україні, доступні ціни на Валіза Members Boston (M) Olive Green - AT139846 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Валіза Members Boston (M) Olive Green
Валіза Members Boston (M) Olive Green
Валіза Members Boston (M) Olive Green
Валіза Members Boston (M) Olive Green
Валіза Members Boston (M) Olive Green
Валіза Members Boston (M) Olive Green

Валіза Members Boston (M) Olive Green - AT139846

Код товару: AT139846
Немає в наявності
Короткий опис:

Обсяг - 49 л, ручки - мініатюрна бічна, мініатюрна зверху, висувна, матеріал - штучна замша, кількість відділень - 1, вага - 3.3 кг, Колір - оливковий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Пол для мужчин, для женщин
Об`єм 30 л
Матеріал искусственная замша
Застежки и замки блискавка
Количество отделений 1
Количество колесиков 4
Колір оливковый
Ручки миниатюрная сверху, выдвижная
Висота 54 см
Ширина 38 см
Глибина 20 см
Размер чемодана маленький
Система безопасности замок
Виробник Members
Вага 3.1 кг
Опис

Колекція валіз Members Boston виконана в консервативному стилі зі штучної замші Suede Angola PUMembers Boston мають розкішний дорогий зовнішній вигляд класичних валіз, і при цьому доступну ціну. Матеріал щільний і приємний на дотик. Валізи оснащені чотирма повноповоротними колесами для полегшення маневреності і висувною телескопічною ручкою з двома фіксованими положеннями. Внутрішній об'єм має ремені для фіксації речей і карман на блискавці. Зовнішні габаритні розміри валізи Members Boston (S) відповідають вимогам, що висуваються більшістю популярних авіакомпаній, що надають бюджетні перевезення (МАУ, UTair, WindRose, EasyJet, RyanAir і ін.). Валіза має презентабельний зовнішній вигляд і дуже зручна у використанні і при транспортуванні.

З 1977 року лондонська компанія Members є незалежним виробником валіз, дорожніх сумок і аксесуарів для багажу. Мета компанії "Виробляти якісну, практичну і міцну продукцію для перевезення багажу за доступною ціною" протягом 40 років залишається незмінною. Компанія Members постійно відстежує нові тенденції і точно відповідає рекомендаціям основних авіакомпаній та інших транспортних компаній по перевезенню ручної поклажі і багажу.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані