Валіза Gabol Paradise (S) Black - AT140145 - купити Дорожні сумки в Києві й Україні, доступні ціни на Валіза Gabol Paradise (S) Black - AT140145 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Валіза Gabol Paradise (S) Black
Валіза Gabol Paradise (S) Black

Валіза Gabol Paradise (S) Black - AT140145

Код товару: AT140145
Немає в наявності
Короткий опис:
Об'єм - 34 л, ручки - мініатюрна зверху, висувна, матеріал - ABS-пластик, кількість відділень - 2, вага - 2.9 кг, Колір - чорний

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Пол для мужчин, для женщин
Об`єм 34 л
Матеріал ABS-пластик
Застежки и замки блискавка
Количество отделений 2
Количество колесиков 4
Колір Чорний
Ручки миниатюрная сверху, выдвижная
Ширина 39 см
Глибина 20 см
Размер чемодана маленький
Система безопасности замок
Виробник Gabol
Вага 2.9 кг
Опис

Колекція валіз Gabol Paradise виконана з міцного і довговічного матеріалу - ABS-пластика, що дуже важливо для валіз, що перевозяться в багажних відділеннях. Внутрішній об'єм розділений перегородкою на два відділення і має ремені для фіксації речей всередині. Валіза легка, маневрена і зручна для транспортування.

Валіза оснащена чотирма повноповоротними, спареними колесами з можливістю незалежного розвороту кожного колеса на 360°. Системою передбачений рівномірний перерозподіл навантаження на кожне колесо, що в свою чергу сприяє плавному коченню і маневреності валізи, докладаючи при цьому мінімум зусиль.

Колеса виготовлені з високотемпературного термопластичного поліуретану (TPU). Матеріал володіє міцністю порівнянною з пластиком, гнучкістю силікону, а також має підвищену стійкість до перепадів температур. Відмінною особливістю коліс з TPU матеріалу є зниження шуму до мінімуму при коченні валізи по нерівній поверхні. Завдяки стійкості до стирання матеріал коліс відрізняється тривалим терміном експлуатації.

Валіза обладнана фірмовим кодовим замком з функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration - Адміністрація з безпеки на транспорті). Митні служби спільно з Американською асоціацією з безпеки на транспорті (Transportation Security Administration або, скорочено, TSA) отримали абсолютне право, з метою безпеки, оглядати будь-яку валізу на колесах або сумку, що здалися їм підозрілими. Агенти з безпеки на транспорті забезпечені спеціальними TSA ключами, за які вони несуть персональну відповідальність. Завдяки наявності в замку функції TSA після огляду ваші замки залишаться цілими і неушкодженими на відміну від багажу без функції TSA.

Ергономічна система висувної телескопічної ручки з кнопковим фіксатором дозволяє відрегулювати висоту висувної ручки для додаткової зручності і комфорту користувача.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані