Ноутбук ASUS TUF Gaming F15 FX507VV-LP212 (90NR0BV7-M00EY0) - AT1402773 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук ASUS TUF Gaming F15 FX507VV-LP212 (90NR0BV7-M00EY0) - AT1402773 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Ноутбук ASUS TUF Gaming F15 FX507VV-LP212 (90NR0BV7-M00EY0)
Ноутбук ASUS TUF Gaming F15 FX507VV-LP212 (90NR0BV7-M00EY0)

Ноутбук ASUS TUF Gaming F15 FX507VV-LP212 (90NR0BV7-M00EY0) - AT1402773

Код товару: AT1402773
В наявності
51 999 грн
Короткий опис:

15.6", 1920х1080 (FullHD), IPS, 250nits, Intel Core i7 13620H (3.6 - 4.9 ГГц), 16 ГБ, SSD - 512 ГБ, NVIDIA GeForce RTX 4060, GPU - 8 ГБ, без операційної системи, підсвічування клавіатури, TPM модуль, 2.2 кг, сірий

Безкоштовна доставка по Києву

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Диагональ ноутбука 15
Серия процессора Intel Core i7
Объем установленной оперативной памяти 16 - 24 ГБ
Тип видеокарты дискретная
Відеокарта NVIDIA GeForce RTX 4060
Тип матриці IPS
Розподільна здатність екрану ноутбука FullHD
SSD накопичувач 500 ГБ
Операційна система без операційної системи
Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність 1920х1080 (FullHD)
Процесор Intel Core i7 13620H (3.6 – 4.9 ГГц)
Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ
Об'єм SSD 512 ГБ
Об'єм вбудованої відеопам'яті 8 ГБ
Оптичний привід No ODD
Тип ноутбука Игровой
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 1 х Thunderbolt 4, 2 х USB 3.2, HDMI, LAN (RJ-45), USB 3.2 Type-C, Комбинированный аудиоразъем
Вага 2.2 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Кількість слотів для оперативної пам'яті 2
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер Gigabit Ethernet
Особливості TPM модуль, подсветка клавиатуры
Ширина 354 мм
Висота 249 мм
Глибина 251 мм
Тип оперативної пам'яті DDR5
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Колір Сірий
Кількість ядер процесора 10
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Частота оновлення екрану 144Hz
Яркость 250nits
Поколение процессора Intel 13-th generation
Серия (модельный ряд) ASUS TUF Gaming
Поверхность экрана матова
Емкость батареи 4 cell
Стандарт интерфейса SSD M.2 PCI Express
Количество слотов M.2 2
Опис

Принципово новий дизайн
Ноутбук TUF Gaming 2023 модельного року відрізняється модернізованим корпусом – на 4,5% менше, ніж у минулорічних моделей. Він доступний у двох варіантах корпусу з різним розташуванням логотипу та способом його нанесення: у Jaeger Gray логотип отримано за допомогою лазерного гравіювання, а у версії Mecha Grey – за допомогою тиснення. Корпус ноутбука містить індикатори роботи, які можна побачити навіть коли кришка закрита, а також невеликий логотип TUF в куті тачпада.

Стелс-дизайн
Кришка ноутбука має вишуканий та чіткий дизайн, причому у варіанті Jaeger Gray логотип нанесений за допомогою лазерного гравіювання, а у версії Mecha Gray – методом тиснення. В обох випадках логотип TUF Gaming має тривимірний вигляд у стилістиці футуристичних хутра-машин.

Чіткий контроль
Клавіатура також була перероблена з урахуванням естетики хутра-аніме. Попереджувальний напис, отриманий із всесвіту TUF Gaming, начебто переміщує вас у крісло пілота, який керує ігровою машиною за допомогою великого тачпада, маючи при цьому ще більше свободи дій.

Звітність про стан
Чотиристоронні індикатори, вбудовані в панель клавіатури, дають змогу миттєво відстежувати важливу інформацію про систему.

Величезний тачпад
Тачпад TUF Gaming F15 є одним із основних органів керування цією машиною, тому традиційно для серії TUF Gaming він відзначається великою площею. Це дозволяє легко переглядати веб-сторінки і переходити між документами за допомогою жестів і мати достатньо місця для розміщення рук при введенні тексту.

Світ у ваших руках
Озброїться клавіатурою, спеціально оптимізованою для ігор. Рівномірне RGB-підсвічування від Mini LED можна оформити у власному унікальному стилі, а виділена комбінація WSAD візуально підкреслюватиме основні команди руху. Технологія Overstroke забезпечує прискорене спрацювання клавіш, що буде особливо корисним для швидкого керування динамічними сценами. Відповідно до духу серії TUF, клавіатура також може похвалитися особливою довговічністю – її ресурс становить понад 20 мільйонів натискань.

Повна боєздатність
Перейдіть відразу до дій із ноутбуком TUF Gaming F15. З процесором до Intel Core та швидкою оперативною пам'яттю ви зможете з легкістю транслювати відео та працювати одночасно у кількох програмах. Розкрийте свій ігровий потенціал з відеокартою GeForce RTX, доповненою спеціальним мультиплексором MUX Switch. Коли ваша ігрова бібліотека заповниться, ви зможете розширити сховище даних за допомогою порожнього слота M.2 під SSD-накопичувач NVMe.

Багатозадачність
Ноутбук має до 32 ГБ двоканальної пам'яті, тому всі процеси виконуватимуться швидко і без перебоїв - від повсякденної роботи в кількох програмах одночасно до рендерингу масивних мультимедійних файлів. Швидкісна оперативна пам'ять дозволяє безперешкодно перемикатися між іграми, стрімінгом та переглядом веб-сторінок, тому затримки не будуть відволікати вас.

Підтримка двох SSD
На швидкісному SSD-накопичувачі NVM Express (NVMe), підключеному до шини PCIe, всі ігри та програми будуть завантажуватися швидше, ніж будь-коли, - а це означає, що ви витрачатимете менше часу на очікування і отримаєте більше часу на гру. Місткості цього PCIe-накопичувача - вистачить для встановлення всіх необхідних ігор, а на випадок зберігання повних колекцій передбачено порожній слот M.2, до якого можна підключити ще один SSD-накопичувач, додавши цілі терабайти пам'яті.

Графіка, яка вражає
Створена на новітній мікроархітектурі NVIDIA Ada Lovelace, відеокарта ноутбука підтримує технологію DLSS 3 та комплекс технологій Max-Q. Графічний процесор NVIDIA GeForce RTX для ноутбуків надійно забезпечує високу частоту кадрів у різних сучасних іграх навіть із роздільною здатністю 1440p.

NVIDIA Advanced Optimus
За допомогою технології NVIDIA Advanced Optimus ноутбук може автоматично включати мультиплексор MUX Switch, щоб передавати складені дискретною відеокартою кадри безпосередньо на дисплей, оминаючи інтегроване графічне ядро. Такий спосіб передачі підвищує швидкодію на 5-10% порівняно з пристроями без MUX Switch, що забезпечує найкомфортніші відчуття від ігор – і не вимагає від вас жодних дій для цього. Крім того, ця технологія заощаджує заряд акумулятора, оскільки може автоматично перемикатися з використання дискретної відеокарти, що споживає багато енергії, на економнішу вбудовану. Чим би ви не займалися, пристрій самостійно перейде в оптимальний режим роботи – вам не потрібно нічого робити.

Залишіть суперників далеко позаду
Працюючи під повним навантаженням, центральні процесори з великою кількістю ядер виділяють багато тепла. Тому ноутбук TUF Gaming F15 оснащений двома вентиляторами Arc Flow із 84 лопатями для розсіювання тепла, яке виділяє його потужний процесор. Оновлена конструкція лопатей зі змінною товщиною має дві переваги: вона збільшує тиск і одночасно зменшує турбулентність, а отже, 

забезпечує потужніше охолодження без зайвого шуму. Завдяки цій системі, до складу якої може входити до чотирьох груп вентиляційних отворів і до п'яти окремих теплових трубок, TUF Gaming F15 у моделі 2023 року не перегріватиметься навіть у найвибагливіших до ресурсів іграх.

Чим більше міді, тим краще
До 5 мідних теплових трубок допомагають ефективно відводити тепло від процесора та відеокарти до вентиляторів Arc Flow Fans.

Arc Flow Fans
Тонкий корпус ускладнює проходження повітря, яке охолоджує ноутбук, тому ми всебічно вдосконалили вентилятори Arc Flow Fans. Кожен вентилятор оснащений 84 лопатками, товщина яких змінюється від основи до кінчика таким чином щоб максимально посилити повітряний потік. Чотири окремі групи вентиляційних отворів забезпечують швидке відведення теплого повітря з корпусу.
Не пропустіть момент
Технологія адаптивної синхронізації G-SYNC синхронізує частоту оновлення екрана з частотою виведення кадрів графічним процесором: завдяки цьому зменшується затримка відображення, мінімізуються візуальні артефакти та усувається неприємний ефект розриву кадру, тому динамічні сцени в іграх будуть надзвичайно плавними та реалістичними.

Сучасні інтерфейси
Незалежно від того, які у вас налаштування, з ноутбуком TUF Gaming F15 ви завжди залишатиметеся на зв'язку. Окремий порт HDMI 2.1, доповнений двома портами USB Type-C з підтримкою інтерфейсу DisplayPort, а також можливості зарядки та універсальної функціональності Thunderbolt 4. Зі швидким та надійним бездротовим модулем Wi-Fi 6 (802.11ax) ви зможете вийти в Інтернет та ефективно працювати з будь-якого місця або підключитися безпосередньо за допомогою вбудованого порту Gigabit Ethernet.

Заряд енергії
Акумулятор ємністю 90 Вт у поєднанні з енергозберігаючим процесором Intel Core 13 покоління забезпечує тривалий час автономної роботи, а технологія швидкої зарядки дозволяє зарядити пристрій до 50% всього за 30 хвилин.

Чути все
Два динаміки з технологією Dolby Atmos створюють звукову сцену з високою точністю відтворення звуку, а формат звуку Hi-Res гарантує, що музика звучатиме в навушниках так, як було задумано. Двостороннє інтелектуальне шумозаглушення вилучає з вхідного та вихідного звуку фонові шуми, дозволяючи вам зосередитися на тому, що відбувається.

Надійність військового класу
Щоб заслужити ім'я TUF Gaming, ці ноутбуки повинні успішно пройти серію суворих випробувань за військовим стандартом MIL-STD-810H. Пристрої відчувають на стійкість до падіння, вібрації, вологості та екстремальних температур, щоб гарантувати їх надійність. Оскільки ноутбук F15 справно працює навіть у найважчих умовах, він тим більше витримає тряску та удари, яким він зазнає у повсякденному житті.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані