Ноутбук Acer TravelMate TMP215-54 (NX.VVREU.00L) - AT1404884 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Acer TravelMate TMP215-54 (NX.VVREU.00L) - AT1404884 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Предлагаем ознакомиться с смарт фитнес, либо брошюровщики, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить вытяжку в нашем магазине, а также юсб флешка с доставкой по Днепропетровску.
  • Предлагаем вам товар строительные инструменты, купить с доставкой в Лисичанск, рекомендуем вам пылесос строительный, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на принтер термоэтикеток, предлагаем вам сделать выбор платы пк и заказать с доставкой в Черкассах.
  • Быстро и удобно купить память ddr, обратите внимание на строительный фен, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Ноутбук Acer TravelMate TMP215-54 (NX.VVREU.00L)
Ноутбук Acer TravelMate TMP215-54 (NX.VVREU.00L)

Ноутбук Acer TravelMate TMP215-54 (NX.VVREU.00L) - AT1404884

Код товару: AT1404884
В наявності
32 699 грн
Короткий опис:

15.6", 1920х1080 (FullHD), IPS, Intel Core i5-1235U (3.3 - 4.4 ГГц), 16 ГБ, SSD - 512 ГБ, Intel Iris Xe Graphics, Windows 11 Pro, підсвічування клавіатури, сканер відбитків пальців, TPM модуль, 1.7 кг, чорний

Безкоштовна доставка по Києву

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Acer
Диагональ ноутбука 15
Серия процессора Intel Core i5
Объем установленной оперативной памяти 16 - 24 ГБ
Тип видеокарты интегрированная
Відеокарта Intel Iris X Graphics
Тип матриці IPS
Розподільна здатність екрану ноутбука FullHD
SSD накопичувач 500 ГБ
Операційна система Windows 11 Pro
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Опис

TravelMate P2 значно покращує роботу за межами офісу. Виведіть продуктивність на новий рівень завдяки підвищеній потужності, портативності та міцності, а також широкому спектру корисних функцій для бізнесу та розширеним можливостям під'єднання. Це оптимальний варіант для спеціалістів, які працюють в дорозі.

Довершена елегантність
Ноутбук TravelMate P2 з елегантним і простим корпусом матового чорного кольору вагою всього 1.7 кг і товщиною менше ніж 20 мм — це поєднання стилю, функційності та портативності. IPS-дисплей Full HD з підвищеною яскравістю, збільшеною контрастністю та неймовірно точною передачею кольорів з новими вузькими рамками для стильного зображення та високої продуктивності.

Якісне під'єднання
Забудьте про старі технології для відеоконференцій. Завдяки інноваційній технології Intel Wi-Fi 6 (802.11ax) бездротове під'єднання стало втричі швидше, ніж стандартна технологія Wi-Fi 5 (802.11ac).

Надійні функції забезпечення безпеки
TPM 2.0 гарантує безпечну автентифікацію та захищає дані компанії, а спеціальна кришка закриває об’єктив вебкамери для захисту конфіденційності, якщо камера не використовується.

Висока продуктивність
Процесор Intel дванадцятого покоління і графіка Intel прискорюють роботу в режимі багатозадачності та забезпечують збільшення продуктивності і якості графіки.

Тривалий час роботи
Низький заряд акумулятора не заважає роботі та робочим зустрічам. TravelMate P2 дозволяє працювати весь день без підзарядки завдяки акумулятору, що забезпечує до дванадцяти годин автономної роботи.

Ще більше можливостей
TravelMate P2 оснащений широким асортиментом портів, зокрема VGA, HDMI, USB Type-C.

Надійний помічник у навчанні
Ноутбук серії TravelMate є надійним помічником в навчанні, адже забезпечує всі необхідні можливості для обробки більшості робочих завдань і вирізняється ідеальним балансом продуктивності й ефективності.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані