Проекційний екран ATRIA MW-HD-138D - AT140577 - купити Екрани для проекторів в Києві й Україні, доступні ціни на Проекційний екран ATRIA MW-HD-138D - AT140577 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Проекційний екран ATRIA MW-HD-138D

Проекційний екран ATRIA MW-HD-138D - AT140577

Код товару: AT140577
Немає в наявності
Короткий опис:

Діагональ, дюймів: 138. Співвідношення сторін: 16: 9. Розміри проекційної поверхні, см: 305х170. Вид проекції: пряма. Властивості проекційної поверхні: покриття Matte White. Тип монтажу / установки: настінний. Моторизована прибирання: немає

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ATRIA
Діагональ (дюйм) 138
Ширина экрана 305 см
Висота екрану 170 см
Спосіб кріплення настінний
Тип проекції пряма
Полотно Matte White
Опис

Проекційний екран від компанії Atria. Він досить великий, має діагональ 138 "дюймів, тому дивитися фільм або показувати презентацію буде досить зручно. Екран призначений для прямої проекції.

Проекційний екран встановлюється на стіну. Матове покриття білого кольору дозволить дивитися презентації або фільми без втрати якості зображення навіть в сонячний день. Також таке покриття легко і швидко чиститься. Проекційний екран від Atria можна використовувати як вдома для домашнього кінотеатру, так і в офісі або навчальних закладах.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані