Комплект аксесуарів DJI Mavic 2 Fly More Kit CP.MA.00000037.01 - AT140746 - купити Зарядні пристрої для дронів в Києві й Україні, доступні ціни на Комплект аксесуарів DJI Mavic 2 Fly More Kit CP.MA.00000037.01 - AT140746 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Предлагаем вам товар инвертор, купить с доставкой в Запорожье, рекомендуем вам свитч, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем заказать vr в нашем магазине, а также аксессуары к мобильным телефонам с доставкой по Каменскому.
  • Быстро и удобно купить дроны, обратите внимание на реальности, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с жесткий диск компютера, либо барометр домашний, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на счетчик купюр, предлагаем вам сделать выбор этикеточный принтер и заказать с доставкой в Павлограде.
Комплект аксесуарів DJI Mavic 2 Fly More Kit CP.MA.00000037.01

Комплект аксесуарів DJI Mavic 2 Fly More Kit CP.MA.00000037.01 - AT140746

Код товару: AT140746
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Mavic 2 Fly More Kit це набір додаткових аксесуарів для більш зручного використання квадрокоптера Mavic Pro 2 і Mavic Zoom 2.

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник DJI
Опис

Mavic 2 Fly More Kit включає в себе дві додаткові батареї для польотів, автономне зарядний пристрій Mavic 2, зарядний пристрій для акумуляторів, адаптер для живлення акумуляторів, пропелери з низьким рівнем шуму і сумку Mavic 2 Shoulder Bag, що забезпечує захист дрона і комплектуючих під час шкарпетки .

Обидва акумулятора Intelligent Flight Batteries мають пропускну здатність до 59,29 Втч, і кожен з них має заряд для польоту дрона в 31 хвилину. Завдяки вбудованій системі інтелектуального управління акумуляторами DJI, стан батареї контролюється і повідомляється в режимі реального часу, що дозволяє вам менше зосередитися на рівні заряду і більше на управлінні.

Автомобільний зарядний пристрій Mavic 2 дозволяє заряджати батареї під час руху, і воно має максимальну вихідну потужність до 80 Вт і має технологію захисту від низької напруги.

Акумуляторний зарядний концентратор підвищує ефективність, заряджаючи батареї відповідно до їх залишилися рівнем заряду, спочатку заряджаючи більш заряджені батареї. Завдяки складному дизайну акумуляторного зарядного вузла легко переносити. Ви можете навіть підключити до 4х батарей одночасно, коли використовуєте автомобільний зарядний пристроїв.

Акумуляторний блок живлення перетворює ваші інтелектуальні акумуляторні батареї в павер-банк для телефону, в ньому є роз'єм USB Type-A для зарядки смартфона.

У комплект входять також дві пари пропелерів з низьким рівнем шуму. Ці пропелери нового покоління використовують абсолютно нову аеродинамічну конструкцію, що призводить до більш тихому польоту, підвищенню ефективності і збільшення часу польоту.

Універсальна наплічна сумка Mavic 2 спеціально розроблена для Mavic 2. Вона здатна вміщати один коптер, один пульт дистанційного керування, чотири інтелектуальних акумулятора, смартфон, додаткові пропелери, фільтри ND, кабелі, карти microSD і безліч інших аксесуарів.

В коробці

Інтелектуальні акумуляторні батареї × 2
Mavic 2 Автомобільний зарядний пристрій × 1
Батарейний зарядний концентратор × 1
Акумулятор для харчування Bank Adapter × 1
Нізкошумящіе пропелери × 2 пари
Mavic 2 Сумка × 1

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані