Корпус Fractal Design Define S2 Gunmetal TG (FD-CA-DEF-S2-GY-TGL) - AT141023 - купити Корпуси в Києві й Україні, доступні ціни на Корпус Fractal Design Define S2 Gunmetal TG (FD-CA-DEF-S2-GY-TGL) - AT141023 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Корпус Fractal Design Define S2 Gunmetal TG (FD-CA-DEF-S2-GY-TGL)
Корпус Fractal Design Define S2 Gunmetal TG (FD-CA-DEF-S2-GY-TGL)
Корпус Fractal Design Define S2 Gunmetal TG (FD-CA-DEF-S2-GY-TGL)
Корпус Fractal Design Define S2 Gunmetal TG (FD-CA-DEF-S2-GY-TGL)

Корпус Fractal Design Define S2 Gunmetal TG (FD-CA-DEF-S2-GY-TGL) - AT141023

Код товару: AT141023
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Ігровий / мультимедійний  Midi-Tower  E-ATX / ATX / MicroATX / Mini-ITX  Матеріал корпусу: загартоване скло/метал  USB на передній панелі: 1xUSB 3.1 Gen2 Type-C, 2xUSB 3.0, 2xUSB 2.0

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Fractal Design
Типоразмер Midi-Tower
Поддерживаемые материнские платы Mini - ITX, Micro - ATX, ATX
Особливості С пылевым фильтром, С системой организации кабелей
Внешние разъемы 1xUSB 3.1 Gen2 Type-C, 2xUSB 3.0, 2xUSB 2.0, микрофон, наушники
Количество внутренних отсеков 3.5" 3
Количество внутренних отсеков 2.5 2
Количество слотов расширения 7+2
Количество и размер установленных вентиляторов 2 х 140 мм
Габарити, мм 543 x 233 x 465 мм
Вес, кг 11.6
Опис

Define S2
- новий якісний ривок в дизайні комп'ютерних корпусів з відкритим плануванням внутрішнього простору. Вишукана простота форми і відсутність перешкод повітряному потоку роблять дані корпусу ідеальними для втілення ідеї тихою продуктивної конфігурації.

У корпусі Define S2 досягнуто збільшення повітряного потоку і розширена продуктивність рідинного охолодження: дев'ять посадочних місць для вентиляторів і на 15% збільшена площа повітрозабірника в порівнянні з попередньою версією. Радіатори розміром до 420 мм встановлюються прямо зверху завдяки інноваційній знімною скобі з вбудованим заправних отвором для легкого доступу. У передній частині також передбачено місце для установки радіаторів розміром до 360 мм, в в нижній частині - до 280 мм. Реалізована підтримка насосів і резервуарів - є місця установки і регульовані скоби.

В поставку вже входить повноцінна підтримка USB 3.1 Gen 2 Type-C і три вентилятора Dynamic X2, вентильований кожух повнорозмірного блоку живлення з кріпленнями для SSD-дисків. Вертикальна установка відеокарти здійснюється завдяки райзер-кабелю Flex VRC-25, що поставляється окремо.

Загартоване скло з безгвинтовим кріпленням забезпечує вільний огляд системи за рахунок застосування елегантного нажимного запірного механізму. Технологія ModuVent третього покоління доповнює корпус звукоізолюючим матеріалом промислового класу, гарантуючи, що апаратне забезпечення буде видно, але не чути.

Вашою метою може бути тиша системи, продуктивність або вражаюче рідинне охолодження - в будь-якому випадку Define S2 стане підходящим вибором!

Основні характеристики:

  • Стійка до механічних пошкоджень бічна панель із загартованого скла.
  • Оптимізовано для забезпечення тиші завдяки звукопоглинальному матеріалу промислового класу на бічній, верхній і передній панелях.
  • Повна підтримка USB 3.1 Gen 2 Type-C з швидкою зарядкою і швидкістю передачі до 10 Гбіт / с.
  • Ефективне охолодження завдяки дев'яти посадкових місцях для вентиляторів з інтуїтивним розташуванням і простором для повітряних потоків.
  • Розширена підтримка водяного охолодження з простором для радіаторів розміром до 420 мм зверху, 360 мм спереду і 280 мм знизу
  • Повнорозмірний кожух блоку живлення приховує зайві кабелі, забезпечуючи акуратний інтер'єр, також обладнаний знімною частиною для установки більш габаритних передніх радіаторів.
  • Технологія ModuVent третього покоління дає користувачам вибір між звукоізоляцією і оснащеної фільтрами вентиляцією у верхній панелі.
  • Легкоочіщающейся нейлонові фільтри високої пропускної здатності в передній, верхній і нижній частинах з повним покриттям блоку живлення і доступом спереду.
  • Nexus + Smart Hub забезпечують контроль шістьма додатковими корпусними вентиляторами і трьома додатковими ШІМ-пристроями для управління з материнської плати.
  • Попередньо встановлені три 140 мм вентилятора Fractal Design Dynamic X2 GP-14 - два на вхід, і задній - на вихід для оптимальної організації повітряного потоку.
  • Приховані посадочні місця для приводів - до трьох 3.5 '' жорстких дисків, залишаючи досить місця спереду для резервуарів і розширених комплектів водяного охолодження
  • Адаптується рішення для кріплення 2.5 "приводу з двома скобами і чотирма посадочними місцями на вибір для непомітного розташування під лотком для материнської плати або розташування на увазі на кожусі для БП
  • Елегантна передня панель з анодованого алюмінію з звукоізолюючим матеріалом
Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані