USB флеш накопичувач Team 32GB C161 White USB 2.0 - AT141176 - купити USB Flash в Києві й Україні, доступні ціни на USB флеш накопичувач Team 32GB C161 White USB 2.0 - AT141176 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

USB флеш накопичувач Team 32GB C161 White USB 2.0

USB флеш накопичувач Team 32GB C161 White USB 2.0 - AT141176

Код товару: AT141176
В наявності
252 грн
Короткий опис:
32 Gb, USB 2.0, метал, 3.6 г, вушко для кріплення до брелока, захист від пилу та вологи

 

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Team
Объем памяти 32 GB
Інтерфейс USB 2.0
Тип В металлическом корпусе, Суперкомпактные
Матеріал корпусу Металл
Колір Білий
Физические размеры 24 х 12.2 х 7 мм
Додатково вушко для кріплення до брелка, защита от пыли и влаги
Опис

USB флеш від TEAM відрізняє висока ефективність, стиль і креативний дизайн. Флешки Teamgroup здатні задовольнити різні смаки від класичних до вишуканих, від солідних і швидкісних до маленьких і компактних і навіть вкрай оригінальних (серії T-bot та Couple). Поєднання високої надійності і нетривіального дизайнерського підходу роблять USB флешки TEAM не тільки надійним сховищем Вашої інформації, але і стильним аксесуаром, який доповнить Ваш образ.

USB флеш накопичувач Team 32GB C161 White USB 2.0 (TC16132GW01)- це поєднання розумного підходу і модних тенденцій. У дизайні цього накопичувача застосовано ефект протилежностей, використаний міцний метал з м'яким забарвленням. Високоякісний і приємний на дотик корпус з цинкового сплаву надає відчуття дорогої речі при надійній тривалій експлуатації. Важливою перевагою також є безковпачкова конструкція, що виключає можливість його втрати. А завдяки дизайну COB (Chip On Board) флешці не страшна волога, пил і струси. Team C161 допоможе вам зберегти будь-які документи і файли в будь-який час – будь то ділова поїздка, чи відпустка. Team - це зручний і надійний гаджет для ефективної роботи.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані