Монітор HP EliteDisplay E273m (1FH51AA) - AT141262 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор HP EliteDisplay E273m (1FH51AA) - AT141262 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Монітор HP EliteDisplay E273m (1FH51AA)
Монітор HP EliteDisplay E273m (1FH51AA)
Монітор HP EliteDisplay E273m (1FH51AA)

Монітор HP EliteDisplay E273m (1FH51AA) - AT141262

Код товару: AT141262
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Діагональ дисплея - 27", Тип матриці - IPS, Максимальна роздільна здатність екрану - 1920 х 1080, Співвідношення сторін - 16:9, 0.311, Інтерфейси та підключення - DisplayPort, VGA, HDMI, USB-C, 2 x USB 3.0, сріблястий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Опис
Тип монітора Професійні
Діагональ дисплея 27"
Тип матриці IPS
Максимальна роздільна здатність екрану 1920 х 1080
Співвідношення сторін 16:9
Підсвічування LED
Яскравість 250 кд/м2
Контрастність статична 1000:1
Контрастність динамічна 5 000 000:1
Кути огляду (гориз./вертик.) 178/178

Зручний зв'язок та спільна діяльність з використанням монітора HP EliteDisplay E273m з діагоналлю 68,58 см (27"), який забезпечує оптимальне зображення та звук при роботі зі Skype for Business, а також оснащений ультратонкою тристоронньою рамкою, яка робить невидимими межі при використанні кількох дисплеїв. , і має можливість регулювання положення в чотирьох напрямках, що робить його ергономічним.

Розширені засоби зв'язку простим натисканням кнопки
Організуйте зустрічі з колегами в сусідньому офісі або по всьому світу за допомогою дисплея з сертифікацією Skype for Business та веб-камерою HD, професійного звуку від Bang & Olufsen, мікрофона та клавішами спільної роботи для керування викликами без використання екранного меню.

Комфортна робота
За рахунок регулювання висоти (в діапазоні 150 мм), кута нахилу та повороту можна вибрати найбільш зручне для роботи положення монітора.
За допомогою шарнірної підставки можна змінювати портретну орієнтацію на альбомну, що підвищує зручність роботи з кількома моніторами.

Геть обмеження
Збільште продуктивність, використовуючи цільне зображення, що практично не переривається, на одному або декількох екранах з ультратонкою тристоронньою рамкою.
наекрані Full HD IPS зображення залишається чітким під будь-яким кутом.

Особливості

Спільна робота, що настроюється
Індивідуально налаштовуйте свою систему, поєднуючи дисплей з аксесуарами HP, створеними для UCC, включаючи дротову та бездротову гарнітури, пристрій гучного зв'язку та клавіатури із спеціальними клавішами взаємодії.

Можливе встановлення на одній підставці
Встановлюйте сумісний настільний ПК HP Mini, Chromebox безпосередньо на підставку за допомогою додаткового кронштейна HP B300 для ПК.

Розширені, гнучкі можливості підключення
Звільніть простір на своєму робочому місці, використовуючи лише один кабель для передачі зображення та даних через USB-C; підготуйтеся до використання продуктів кількох поколінь за допомогою роз'ємів DisplayPort, HDMI, VGA таконцентратора USB на 3 роз'єми.

Зробіть свій вибір
Скоротіть енергоспоживання та сприяйте зниженню витрат на електроенергію завдяки монітору з низьким вмістом галогенів, сертифікованому за стандартами ENERGY STAR, EPEAT Gold та TCO Certified Edge (на 85 % складається з переробленого пластику).

Легкість у вирішенні будь-яких завдань
Для додаткової зручності скористайтеся програмним забезпеченням HP Display Assistant, яке дозволяє розбити екран на декілька областей, а також забезпечує захист пристрою від крадіжки завдяки функції затемнення монітора при несанкціонованому вимкненні.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані