Монітор EIZO EV2785-BK - AT141263 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор EIZO EV2785-BK - AT141263 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Монітор EIZO EV2785-BK
Монітор EIZO EV2785-BK
Монітор EIZO EV2785-BK
Монітор EIZO EV2785-BK
Монітор EIZO EV2785-BK

Монітор EIZO EV2785-BK - AT141263

Код товару: AT141263
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Діагональ дисплея - 27", Тип матриці - IPS, Максимальна роздільна здатність екрану - 3840 x 2160, Співвідношення сторін - 16:9, 5мс, Інтерфейси та підключення - DisplayPort, 2 х HDMI, USB, USB-C, VESA - є, є, чорний

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник EIZO
Діагональ дисплея 27
Максимальна роздільна здатність екрана 3840 x 2160
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Частота оновлення екрану 60 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка LED
Інтерфейси і підключення USB, DisplayPort, USB-C, 2 х HDMI
Колір Чорний
Тип монитора Профессиональные
Особливості Регулировка по высоте, Регулировка наклона, Поворотный экран (Pivot), Поворот монитора (Swivel)
Время отклика матрицы 5мс
Яркость 350 кд/м2
Контрастность статическая 1300:1
Контрастность динамическая 100 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 0.16
Технологии улучшения изображения Flicker Free
Ширина видимой области 597 мм
Высота видимой области 336 мм
Опис
Тип монітора Професійні
Діагональ дисплея 27"
Тип матриці IPS
Максимальна роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Співвідношення сторін 16:9
Підсвічування LED
Час відгуку матриці 5мс
Яскравість 350 кд/м2
Контрастність статична 1300:1
Контрастність динамічна 100 000 000:1

Новий 27-дюймовий монітор від EIZO має 4K роздільну здатність, що дає зображенням велику різкість і неймовірну чіткість. Завдяки елегантному, безрамковому дизайну та підключенню USB Type-C FlexScan EV2785 дозволить Вам максимально використовувати Ваш робочий простір.

FlexScan EV2785 має порт USB Type-C, яким передається одночасно і звук, і відео сигнал, крім того, по ньому здійснюється передача даних і зарядка підключених пристроїв потужністю в 60W, що робить його ідеальним монітором при використанні з XPS, MacBook Pro та іншими High-end ноутбуки. Більше того, він має вбудований блок живлення, тому Вам непотрібно використовувати додаткові адаптери.

4K роздільна здатність – текст та зображення чіткі як ніколи!
FlexScreen EV2785 має 27-дюймовий екран з роздільною здатністю 4K, що дає йому неймовірно високу щільність пікселів в 163 одиниці на дюйм. Крім того, в ньому встановлено LED-підсвічування та IPS LCD матриця для реалістичної передачі яскравих та насичених кольорів.
Безрамковий дизайн
Ширина верхньої та бічних рамок складає всього 1 міліметр, що робить EV2785 практично безрамковим. Навіть якщо зважати на ширину чорної межі по периметру дисплея в 6,4 мм, то відстань між декількома дисплеями в мульти-моніторній системі складе всього 14,8 міліметрів, що робить її майже безшовною.
Автоматичне регулювання яскравості
Щоб запобігти виникненню втоми очей,датчик монітора Auto EcoView стежить за змінами яскравості навколишнього середовища, що відбуваються протягом дня, та автоматично налаштовує екран на ідеальний рівень яскравості.

Підприємство Eizo Nanao було утворено у 1968 році. Поставляти монітори на європейський ринок компанія розпочала у 1985 році. Корпоративна філософія компанії заснована на прагненні виняткової якості продукції. Виробничі потужності Eizo знаходяться виключно в Японії. Всі етапи виробництва, починаючи з розробки і закінчуючи збиранням монітора, також реалізуються виключно на японських заводах.

На відміну від більшості виробників електроніки, що переходять з часом на менш дорогі комплектуючі та делегують збирання обладнання іншим країнам, Eizo дорожить своєю репутацією та здійснює весьСпектр діяльності самостійно.

Монітори під торговою маркою Eizo мають величезний успіх серед професійних художників, дизайнерів та фотографів. Також дана продукція широко використовується в банках, поліграфічних компаніях, брокерських офісах та медичних установах. Можна з упевненістю сказати, що монітори під торговою маркою Eizo – це вибір справжніх професіоналів.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані