Монітор Acer HA230bi (UM.VW0EE.001) - AT141288 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор Acer HA230bi (UM.VW0EE.001) - AT141288 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Монітор Acer HA230bi (UM.VW0EE.001)

Монітор Acer HA230bi (UM.VW0EE.001) - AT141288

Код товару: AT141288
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Діагональ дисплея - 23", Тип матриці - IPS, Максимальна роздільна здатність екрану - 1920 х 1080, Частота оновлення екрану - 60 Гц, Співвідношення сторін - 16:9, 4мс, Інтерфейси та підключення - VGA, HDMI, чорний

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Acer
Діагональ дисплея 23
Максимальна роздільна здатність екрана Full HD (1920x1080)
Частота оновлення екрану 60 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка LED
Інтерфейси і підключення HDMI, VGA
Тип монитора Для дома и офиса
Особливості Регулировка наклона
Время отклика матрицы 4мс
Яркость 250 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Контрастность динамическая 100 000 000:1
Потребляемая мощность в рабочем режиме 25 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.4 Вт
Опис

Сучасний безрамковий монітор від Acer призначений для використання як у домашніх умовах, так і в офісі. Він отримав 23” дюймовий екран IPS-матрицею та роздільною здатністю Full HD. Вона дозволить працювати, грати або дивитися відеоконтент без втрати якості зображення навіть у сонячний день. Час відгуку – 4 мс. У динамічних іграх такий параметр особливо важливий, оскільки він відповідає за відсутність шлейфів під час руху персонажа.

Виробник оснастив монітор кількома необхідними технологіями. AcerVisionCare зменшує навантаження на очі та забезпечує комфортний перегляд будь-якого контенту. Завдяки широким кутам огляду та високій графічній контрастності, за таким монітором з легкістю можуть працювати графічні дизайнери та любителі гарної передачі кольорів. Flicker-Free відповідає за зменшення мерехтінняекран. FreeSync забезпечить плавне відображення навіть найдинамічніших сцен гри.

Монітор легкий, має тонку рамку, що дозволяє за наявності кількох ідентичних виробів створити мультимоніторну конфігурацію. Така можливість дозволить глибше поринути у події динамічної гри чи захоплюючого фільму. Також таку конфігурацію часто використовують для редагування фото або відео. З інтерфейсів є порти - VGA і HDMi . Саме за допомогою них можна з'єднувати між собою монітори або підключати їх до джерела відеосигналу.

Дизайн виробу класичний, виготовлений у чорному кольорі. Підставка має лаконічний геометричний дизайн, що дає змогу стійко тримати монітор.

Історія компанії починається 1976 року. Саме тоді тайванський бізнесмен Стен Ши, маючи вкишені $25 000, вирішив заснувати підприємство з виробництва різної мікроелектроніки. Фірма одержала назву Multitech International. Перші роки нова компанія співпрацювала з тайванськими виробниками різноманітних розваг. Але перспективи подальшого успіху у цій сфері були досить примарними. Саме тому Стен Ши вирішив змінити акценти і перейти на тайванський ринок ПК, який тільки починав розвиватися. Як стало зрозуміло незабаром – передчуття не підвело талановитого підприємця.

На початку 80-х років компанія отримує урядову підтримку і починає збирати бюджетні ПК власними силами. Саме тоді з'являється основний принцип компанії, який пройшов із нею крізь роки – давати максимум якості при мінімумі витрат. Компанія швидко завойовує вітчизняний ринок тапрагне вийти міжнародну арену. Заради цього вона створює бренд Acer Peripherals та відкриває свої представництва в Японії та Німеччині.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані