Тонометр A&D UA-888EAC - AT141701 - купити Тонометри в Києві й Україні, доступні ціни на Тонометр A&D UA-888EAC - AT141701 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Тонометр A&D UA-888EAC

Тонометр A&D UA-888EAC - AT141701

Код товару: AT141701
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип тонометра Автоматичний. Місце вимірювання Плече. Діапазон вимірювання артеріального тиску 20-280 мм рт. ст. Точність вимірювання тиску 3 мм рт. ст. Діапазон частоти пульсу 40-200 в хвилину. Точність вимірювання пульсу 5% від значення. Манжета 22-32 см

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник A&D
Живлення 4 х АА
Габарити (ВхШхГ) 140x60x105
Вага 265 г
Опис

Тонометр на плече AND UA 888 EAC
Тонометр UA-888EAC дуже практичний, надійний і універсальний. Має хорошу стандартну манжету, в своєму функціоналі високу швидкість вимірювання, а також досить великий дисплей, який відображає результат вимірювань. На дисплеї є кольорова шкала ВООЗ, яка показує діагностику і ступінь ризику показань. Сам апарат має вбудований індикатор аритмії, здатний показувати навіть самі початкові симптоми і зміни в організмі.

Особливості автоматичного тонометра UA-888EAC:
Завдяки супер точному і чутливого індикатора аритмії, можна проблеми визначити на самій ранній її стадії. Завдяки цьому кожен зможе вчасно звернутися до лікаря і уникнути в подальшому проблеми зі здоров'ям. Манжета самого апарату дуже міцна і еластична, добре прилягає до руки і дозволяє максимально комфортно і швидко отримати найточніші результати вимірювання.

Як користуватися тонометром 888-EAC AnD
Перед початком використання тонометр необхідно підключити до джерела живлення і вставити манжету. Харчування тонометра можливо, як і від батарейок так і від мережі. Мережевий адаптер є в комплекті, а роз'єм для його підключення знаходиться зверху над екраном апарату.

Роз'єм для манжети розташований зліва від екрану. Конектор для неї є в комплекті і повинен бути відразу підключений до манжетної трубці.

Місце для батарейок знаходиться на задній панелі тонометра під кришкою. Після виконання цих маніпуляцій тонометр буде готовий до використання, але нам також необхідно підготуватися до процедури вимірювання тиску. З урахуванням того, що тонометр має лише одну кнопку і з одиничним натисканням на неї апарат включається і відразу починається процес нагнітання повітря в манжету, нам потрібно підготуватися за всіма пунктами правил вимірювання артеріального тиску.

Після того як користувач буде готовий, потрібно правильно надіти манжету. Інструкція як це зробити є на самій манжеті, але по суті необхідно лише чітко і комфортно розмістити її на руці, щоб трубка дивилася в потрібну сторону.

Після цього потрібно натиснути на кнопку старту і тонометр включиться і автоматично запуститься процес вимірювання. Цією ж кнопкою, в разі необхідності, можна і зупинити процес вимірювання.

Після вимірювання, тонометр сам випустить повітря з манжети, а потім виведе результати на екран у вигляді трьох цифр - артеріального тиску систолічного (верхнього), діастолічного (нижнього) і пульсу.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані