Термометр A&D DT-623 - AT141702 - купити Термометри в Києві й Україні, доступні ціни на Термометр A&D DT-623 - AT141702 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Термометр A&D DT-623

Термометр A&D DT-623 - AT141702

Код товару: AT141702
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип Електронний. Точність вимірювання 0.1 ° C. Область виміру температури: аксиллярного, Оральная, Ректальна. Автоматичне відключення. Гнучкий наконечник. Звуковий сигнал. Діапазон вимірювань температури 32-43 ° C. Кількість збережених вимірювань 1. Тривалість вимірювання температури 60 сек. Тип елемента живлення 1xLR41

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник A&D
Опис

Вибрати вимірювальний прилад за прийнятною вартістю гарної якості, не завжди просте завдання, невідомі назви компанії виробника тільки посилюють складність вибору. Мета придбати прилад з найменшою похибкою, безпечний, з додатковим корисним функціоналом цілком здійсненна, коли мова заходить про пристрої, розроблених з японської скурпулезностью. Купуючи японські електронні градусники, Ви можете розраховувати на якість і високу точність цих пристроїв.

Принцип роботи термометра полягає в тому, що при нагріванні корпуса тілом, а, отже, і сплаву, усередині з'являється слабкий електроімпульс, який приводить в дію вимірювальну схему передавальну дані у вигляді чисел на монітор.

Електронний термометр DT-623 від A & D поєднує в собі всі необхідні якості, в межах свого цінового сегмента. Технологічний градусник займе своє заслужене місце в аптечці і прослужить довго, при дотриманні правил експлуатації.

Технічні та функціональні характеристики електронного градусника A & D DT-623
Область вимірювань: аксиллярного, оральна, ректальна;
Дисплей, на якому чітко видно дані вимірювань;
Часовий діапазон від 60 секунд до скількох хвилин, в залежності від області вимірювань;
Звуковий повідомлення про закінчення вимірювань (проте, рекомендується затримати прилад ще на 1 хвилину для фіксації даних);
Пам'ять попереднього вимірювання;
Гнучкий наконечник, який виступає додатковим бонусом, при вимірюванні температури у дітей;
Водонепроникний корпус (модель не призначена для вимірювання температури рідин);
Функція автооключенія;
Змінний елемент живлення.
Комплектація товару:
Основний блок;
Елемент живлення типу 1xLR41;
Інструкція;
Гарантія.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані