Мережева карта Wi-Fi Mercusys MW300UM - AT143199 - купити Wi-Fi карти та адаптери в Києві й Україні, доступні ціни на Мережева карта Wi-Fi Mercusys MW300UM - AT143199 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Мережева карта Wi-Fi Mercusys MW300UM
Мережева карта Wi-Fi Mercusys MW300UM
Мережева карта Wi-Fi Mercusys MW300UM

Мережева карта Wi-Fi Mercusys MW300UM - AT143199

Код товару: AT143199
В наявності
349 грн
Короткий опис:

до 300Mbps, IEEE 802.11 b/g/n, USB

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Mercusys
Скорость передачи данных до 300Mbps
Безпека WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK
Інтерфейс USB
Частоты Wi-Fi, ГГц 2,4
Штрихкод 6957939000349
Опис

Бездротовий мережевий міні USB-адаптер, швидкість до 300 Мбіт / с MW300UM: забезпечує швидке підключення до Wi-Fi для провідних пристроїв на швидкості до 300 Мбіт / с. Ідеальне рішення для онлайн-ігор, потокового HD-відео, перегляду веб-сторінок та іншого. Підтримка Windows 8.1 / 8/7 / XP (32/64 біта). Швидкість Wi-Fi до 300 Мбіт / с. MW300UM дозволить підключити настільний комп'ютер або ноутбук до мережі Wi-Fi для високошвидкісного доступу до бездротового інтернету. Пристрій забезпечує швидкість Wi-Fi до 300 Мбіт / с, що ідеально підходить для потокового перегляду HD-відео, онлайн-ігор і завантаження файлів великого розміру. Створіть швидке бездротове підключення.

Спільний доступ до мережі Wi-Fi. Якщо ваш комп'ютер або ноутбук вже підключений до інтернету по кабелю, то функція Soft AP (програмна точка доступу) дозволить легко перетворити його в Wi-Fi точку доступу. Після цього ваші смартфони або планшети зможуть підключатися до безпородної мережі зі швидкістю до 300 Мбіт / с. Чудова сумісність. Адаптер MW300UM сумісний з операційними системами Windows 10 / 8.1 / 8/7 / XP, що забезпечить йому сумісність для більшості комп'ютерів у вашій мережі Wi-Fi.

Місія Mercusys - надати якісне інтернет-підключення для своїх користувачів. Ми віримо, що в сьогоднішньому цифровому світі кожна людина повинна мати доступ до сучасних інформаційних і розважальних ресурсів. Mercusys прагне стати надійним партнером, який би дозволив клієнтам примножити їх можливості, використовуючи безмежний потенціал інтернету.

Mercusys спеціалізується на виробництві базових пристроїв, які формують основу мережевої життя користувачів. Широка і розвивається лінійка Wi-Fi маршрутизаторів, Wi-Fi адаптерів, підсилювачів сигналу, точок доступу і SOHO-комутаторів забезпечить максимально ефективне використання інтернет-підключення і перетворить будинок або офіс в високорозвинений мережевий центр. Наш основний принцип при створенні пристроїв - фокусуватися на дослідженнях і розробках, спрямованих на поліпшення повсякденного жізні.Mercusys націлений на досконалість. Компанія прагне розвивати міжнародну мережу і надавати користувачам підключення до мережі високого рівня.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані