Кронштейн для НВЧ Brateck MB-6 B - AT144375 - купити Кріплення до телевізорів в Києві й Україні, доступні ціни на Кронштейн для НВЧ Brateck MB-6 B - AT144375 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Кронштейн для НВЧ Brateck MB-6 B

Кронштейн для НВЧ Brateck MB-6 B - AT144375

Код товару: AT144375
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Максимальне навантаження - 30 кг, матеріал кронштейна - сталь, регульована довжина консолі - 290-420 мм

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BRATECK
Максимальне навантаження 30 кг
Колір Чорний
Опис

Сьогодні мікрохвильова піч стала незамінною помічницею на кухні. Але найчастіше вона займає багато місця. Розмістіть її на кронштейні Brateck MB-6 W для НВЧ і звільніть простір для ваших кулінарних подвигів.

Консолі кріпляться до стіни за допомогою міцної основи. Завдяки їй площа дотику конструкції зі стіною більша. Відповідно, навантаження на стіну розподіляється рівномірно, і кронштейн тримається ще міцніше. Кронштейн стане надійним плечем для вашої мікрохвильової печі. Він витримує навантаження до 30 кг.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані