Блендер Gorenje MPE 700 B (MPE700B) - AT144728 - купити Блендери в Києві й Україні, доступні ціни на Блендер Gorenje MPE 700 B (MPE700B) - AT144728 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Блендер Gorenje MPE 700 B (MPE700B)

Блендер Gorenje MPE 700 B (MPE700B) - AT144728

Код товару: AT144728
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип занурювальний, Потужність 700 Вт, Матеріал ніжки блендера метал, Кількість швидкостей 2, Міні-подрібнювач так, Об'єм чаші 0.8 л,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gorenje
Тип погружной
Потужність 700 Вт
Материал ножки блендера для металла
Объем чаши 0.8 л
Насадки и ножи нож для измельчения
Матеріал корпусу пластик + сталь
Функції смешивания, измельчения, дробления, взбивания
Особливості эргономичный дизайн, лезвия из нержавеющей стали
Колір Чорний
Емкость мини-измельчителя, мл 400 мл
Вага 1 кг
Опис

Придбати Блендер Gorenje MPE 700 B (MPE700B) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Легкий занурювальний блендер Gorenje MPE700B важить всього 1 кг. Користуватися даною моделлю просто і зручно. Вона має зручну неслизьку ручку з м'якого матеріалу, що дає можливість надійно утримувати блендер в руці під час роботи. Його потужність становить 700 Вт, спеціально для того, щоб в лічені секунди перемішати або нарізати необхідну кількість продуктів. Модель має два швидкісних режиму з надзвичайно плавній їх регулюванням. Для економії часу можна скористатися турбо режимом, який дозволяє виконати ту ж роботу ще швидше, ніж при звичайній швидкості.

Висока функціональність

Блендер Gorenje MPE700B

відрізняється високою функціональністю. У комплект входить насадка-віночок, яка зручна при приготуванні різних напоїв. Спеціально, щоб не кидатися у пошуках підходящого посуду, до блендеру вже додається чаша об'ємом 800 мл. Дуже зручне доповнення до блендеру - це міні-подрібнювач ємністю 400 мл. Він дозволяє швидко нашаткувати овочі для салату, розколоти лід для напоїв або буквально за пару секунд приготувати дитяче пюре. Мотор блендера  Gorenje MPE700B

відрізняється низьким рівнем шуму, щоб робота на кухні могла проходити у відносній тиші і спокої.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані