М'ясорубка KENWOOD MG516 - AT145021 - купити М'ясорубки в Києві й Україні, доступні ціни на М'ясорубка KENWOOD MG516 - AT145021 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

М'ясорубка KENWOOD MG516
М'ясорубка KENWOOD MG516
М'ясорубка KENWOOD MG516
М'ясорубка KENWOOD MG516

М'ясорубка KENWOOD MG516 - AT145021

Код товару: AT145021
В наявності
7 299 грн
Короткий опис:
Насадки шинкування, терка, насадка для ковбасок, «кеббе», Номінальна потужність 450 Вт, Продуктивність 1.5 кг/хв, Максимальна потужність 1600 Вт, Функція "Реверс" так, Тип електрична,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Насадки шинковка, терка, насадка для колбасок, «кеббе»
Номинальная мощность 450 Вт
Производительность 1.5 кг/мин
Максимальная мощность 1600 Вт
Тип Для электрических плит
Диски для фарша 3 шт (диаметр отверстий: 8 мм, 4.5 мм, 3 мм)
Матеріал корпусу пластик, металл
Длина шнура 1,2 м
Габарити 345 x 210 x 265 мм
Вага 5.32 кг
Колір White
Виробник Kenwood
Опис

Придбати М'ясорубка KENWOOD MG516 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мясорубка
KENWOOD BT MG516
поєднала в собі високу продуктивність потужного двигуна в 1600 Ватт і стильний оригінальний дизайн. Завдяки потужності двигуна вона здатна переробляти величезну кількість м'яса за одну хвилину - до двох кілограм. Корпус MG516 повністю виконаний з високоякісного металу, завдяки цьому факту м'ясорубка відрізняється тривалою і безперебійною роботою. У комплекті з м'ясорубкою йде кілька видів насадок різного призначення - три решітки різної величини для подрібнення фаршу з м'яса і риби і овочів (диски з великої, середньої і дрібної перфорацією) та спеціальні насадки для приготування ковбас в домашніх умовах і кебабів.

Також в комплект постачання входить штовхач для безпечного просування м'яса до ріжучих елементів, насадка для терки і нарізування скибками (чотири барабана для різних видів подрібнення продуктів) і кришка для погружного отвори, яку також можна використовувати як резервуар для готового фаршу. Наявний в м'ясорубці реверсивний режим роботи - зворотний прокрутка - дозволяє швидко і легко очищати шнек від жив і кісточок, що заважають ефективній роботі. Металева м'ясорубка
KENWOOD BT MG516
перетворить роботу на вашій кухні в легкий і приємний процес.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані