Блендер BRAUN MQ 775 - AT145028 - купити Блендери в Києві й Україні, доступні ціни на Блендер BRAUN MQ 775 - AT145028 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Блендер BRAUN MQ 775

Блендер BRAUN MQ 775 - AT145028

Код товару: AT145028
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип занурювальний, Потужність 750 Вт, Матеріал ніжки блендера метал, Кількість швидкостей змінне, Міні-подрібнювач так, Об'єм чаші 0.6 л,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BRAUN
Тип погружной
Потужність 750 Вт
Материал ножки блендера для металла
Объем чаши 0.6 л
Количество скоростей переменное
Насадки и ножи тёрка, нож для измельчения, насадка-венчик, насадка для теста
Матеріал корпусу пластик + сталь
Функції терка, смешивания, измельчения, дробления, шинковка, замешивания теста, взбивания
Особливості эргономичный дизайн, съемные части можна мити в посудомийній машині, лезвия из нержавеющей стали
Колір белый+серебристый
Емкость мини-измельчителя, мл 1500 мл
Опис

Придбати Блендер BRAUN MQ 775 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Блендер
Braun MQ775 -
ріже, рубає, шаткує і навіть замішує тісто - справжній компактний кухонний комбайн. Радуйте близьких різноманітними стравами щодня! Блендер оснащений системою Smart Speed: чим сильніше Ви натискаєте на рукоятку, тим вище швидкість його роботи. Вам більше не доведеться переривати процес приготування, щоб вибрати потрібний режим!

Особлива насадка допомагає запобігти появі бризок, коли Ви робите суп-пюре або соус. А зручний вінчик легко збиває вершки і яйця - готуйте вишукані десерти! У комплекті з блендером Braun MQ775 Ви зможете створювати свої кулінарні шедеври! Погружний блендер Braun MQ775 потужністю 750 Вт. Корпус виготовлений з пластика. Може працювати на різних швидкостях, також є дуже зручний і потужний турборежим. Передбачено захист від перегріву. Купуючи блендер BRAUN MQ775, Ви отримаєте функціонального і при цьому компактного незамінного кухонного помічника.

Тепер несподівані гості не створять проблем господині. У Вас не буде боліти голова про те, що ж приготувати до столу за 5 хвилин. Досить скористатися блендером. Ви за кілька секунд зможете зробити фарш, нашаткувати овочі для салату, подрібнити цибулю і зелень, збити вершки або створити повітряний крем. Крім того, блендер допоможе змішати ніжне пюре і приготувати різноманітні соуси. Блендер економить час і відкриває нові горизонти для господинь. Сучасний блендер стане незамінним помічником на кухні!  

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані